reklama
Needi
Fanka BB :)
Zacznij od 8 myślęwitajcie. u mnie niewiele lepiej, trochę nocy przespalam. zaraz dzwonie do pracy ze mnie nie będzie a później do mojego lekarza prowadzącego jeszcze raz, ma wizyty prywatne i liczę ze mnie przyjmie i zdecyduje czy mam jechać do szpitala czy mogę zostać w domu. pójdę na l4 bo być może przez moje tempo życia praca, studia, egzaminy tak sie dzieje.wizyty ma od 9:30. myślicie że o której mogę zadzwonić? najchętniej to już bym to zrobiła ale jest jeszcze wcześniej
Julka dzwon do lekarza mnie raz mimo kolejek mój przyjął w trybie pilnym ale nie byłam w ciąży jeszcze to teraz w takim stanie powinien Cię przyjąć albo uprze się na szpital to wtedy jedz... I już nie kombinuj skoro nie wiele przechodzi.
Co do watku z brzuszkami to nie rozumiem po co go zamykac bo co?
Jak ktoś chce wrzucić zdjęcie całej sylwetki niech wrzuca łącznie z twarzą a jak ktoś nie chce to nie... dla mnie żaden problem. A ktoś może w ogóle nic nie wrzucać i tez będzie ok. Nikt nikogo nie zmusza ale żeby zamykać wątek? To nie dobry pomysł.
Zielona to Tobie też nie wiele lepiej? Odpoczywaj Kochana sprzątanie nie zając nie ucieknie...
Co do watku z brzuszkami to nie rozumiem po co go zamykac bo co?
Jak ktoś chce wrzucić zdjęcie całej sylwetki niech wrzuca łącznie z twarzą a jak ktoś nie chce to nie... dla mnie żaden problem. A ktoś może w ogóle nic nie wrzucać i tez będzie ok. Nikt nikogo nie zmusza ale żeby zamykać wątek? To nie dobry pomysł.
Zielona to Tobie też nie wiele lepiej? Odpoczywaj Kochana sprzątanie nie zając nie ucieknie...
A patrz o tym nie pomyślałam [emoji6] to przepraszam...patuska, chodzi chyba o to, żeby wątek o brzuszkach był widoczny tylko dla nas Będzie otwarty, ale nie dla wszystkich.
Polecam książkę Nocnik nad nocnikami moja Oliwia jescZe długo po tym jak nauczyła sie załatwiać na nocnik lubiła jak czytałam te książeczkę Jesli chodzi o badania toxo, HIV, różyczka itp to na NFZ lekarz daje na pierwszej wizycie
Kamcia2810
Mój lekarz zawsze przyjeżdża godzinę wcześniej, żeby spokojnej wypełnić zaległe papiery lub przyjąć kobiety w ciąży.Julka raczej lekarz nie będzie przed czasem jak coś to będzie chwile raczej po. Rejstratorka powinna być 30 min. A Twój przyszły mąż nie może jechać do gabinetu i powiedzieć co i jak ... Jeśli jesteś sama to ja raczej popprstu bym tam jechała i powiedziała ze musze być przyjęta ....
Dziwnyprzypadek
Ja jestem na NFZ i nie miałam jeszcze toxo ani HIV
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ja dopiero jutro idę robić. Najpierw chodziłam prywatnie do "super" znanego lekarza z dużym doświadczeniem itp. i stwierdziłam, że jeśli mam możliwość chodzić na nfz to się przepisze ( tym bardziej w tym szpitalu będę rodzić). Poszłam do obecnej mojej lekarki, a ona zrobiła wielkie oczy ze zdziwienia że nie mam zrobionych badań hiv, toxo, ani nawet grupy krwi... Ja się nie znam lekarzem nie jestem i nie muszę tego wiedzieć, ale lekarz... 200 zł wizyta i nawet na takie badania nie skierował. masakra się wtedy wkurzyłam
fazerkamm
Dlaczego uwazasz ze powinien zostac zamkniety?A wracając jeszcze tmdo naszych wątków to proponuję zamknąć wątek ze zdjęciami naszych brzuszków...
Często jest tak że nawet z twarzą można dodać zdjęcie.
Nikt nie jest zmuszany dodawac tam zdjec, kto chce dodaje sam brzuszek, ktos inny może chciec dodać cale cialko takze spokojnie.
Az nie chce się wierzyc ze taka zerowa opieka dla ciężarnych jest u Was.. tym bardziej ze tam niz demograficzny... bylam pewna ze opieka kobiet w ciazy u Ciebie to jest super. To u mnie jest tak ze lekarza swojego mam dostepnego 24h i z byle bzdura moge dzwonić do Niego (nie bez powodu mu place co wizyte i pozniej za to ze odbierze mi porod).. ja w porównaniu do Ciebie to widzę luksus mam jeżeli chodzi o opieke lekarza w ciazy.
Kkasienka, leze nieustannie, wstaje jedynie do toalety. Lykam magnez + B6, na podoredziu mam takze no-spe. Po poludniu bylo lepiej, m.wrocil dosc pozno z pracy, a ze czulam sie niezle i brzuch az tak czesto nie twardnial, to uzgodnilismy, ze zaczekamy do jutra.
Potem m.pojechal na zakupy, a caly wieczor krzatal sie w kuchni i gotowal dla nas obiad ( u nas tradycyjnie jada sie ciepla obiadokolacje o 18-19 wieczorem, my dzisiaj bylismy jeszcze bardziej spoznieni ).
Wieczorem chcialam sprzatnac po obiedzie, zwlaszcza, ze czulam sie w miare, ale przeliczylam sily na zamiary i w kuchni zlapal mnie potezny skurcz, wiec wrocilam skruszona na kanape Teraz przenosze sie z sofy do lozka, nawet zebow chyba nie bede myla. I zobaczymy, jak bedzie jutro.
Przyjechalabym do Polski, zwlaszcza, ze m.nåma w przyszlym tygodniu ferie... I tak chyba bede musiala zrobic.
Karetka ?! U nas karetki nie przyjezdzaja do ciezarnych.
Spokojnej nocy, dziewczyny,
Witajcie
Dziewczyny zwolnijcie tempa dla zdrowia wlasnego i maluszka.. ja sama widze po sobie ze musze uwazac, nawet mieszkania na raz nie jestem w stanie posprzątać.. jak czuje ze organizm ma dosc to nawet zmywanie naczyn zostawiam w polowie.. dzidzia najwazniejsza.. moja starsza "dzidzia" znow chora :/ goraczka Go zlapala, kaszel i wymioty ehhh nic organizm narazie do jedzenia nie przyjmuje.. daje mu picie po 1ml zeby sie nie odwodnil bidulek...
Milego dnia
reklama