SUPERR!Bardzo sie ciesze ze juz wszytsko dobrze u Was ze Macius czuje sie lepiej no i ze wracacie do domciuuuuu w koncuuu!!!!!!!!!!! Duzo zdrowka dla Was wszystkich!!!!!Hej dziewczyny!
Ja miałam, ale w 8 miesiącu takie bóle jak na @ i okazało się, że szyjka mi się zaczęła skracać i musiałam leżeć. Lepiej to sprawdzić.
I nas super poprawa nie pisałam wczoraj bo pół dnia przeleżałam, głowa mnie bolała, mąż zwolnił się z pracy o 14 i przyjechał do Maćka.
Maciuś nie ma już drenu ani wejścia centralnego-żadnego kabelka antybiotyki odstawione, temperatury brak Maciek zasuwa już na nóżkach, nie skarży się na ała w nocy, jeszcze tylko kaszle ale jesteśmy już na drodze do wypisu - wstępnie w piątek mamy iść do domu
Dziękujemy za karteczkę z Peppą mąż doniósł, że doszła, ma nam przywieźć Iwona :*
reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Malinka- super wieści dużo sił do brykania dla Maciusia
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
no ale refluks nie tylko w ciąży dokucza...to już zostaje...REFLUKS- no tak każdy w sumie ma swoje uczulenia i sposoby na walkę z refluksem no ale ja tez sie czasem mecze z nim...taki urok ciąży bo głowy mnie dzis np meczy i zasypiam w biurze szok!!!!!!!!!!!!!!
Lizzy- ojejj to ciekawe co wymyślisz
Malinka super wieści!!!!!!!!1
nieufna
Dzisiejsze egzaminy młodego do przodu Jeszcze trzy.
Zaraz wyruszam do łodzi, ale pogoda marna.
Jolcia, zdrowia dla małej.
Malinka, super, że z Maciusiem lepiej
Udanych wizyt życzę i dam znać wieczorem, jak połówkowe wyszło.
Spokojnego dnia!
Zaraz wyruszam do łodzi, ale pogoda marna.
Jolcia, zdrowia dla małej.
Malinka, super, że z Maciusiem lepiej
Udanych wizyt życzę i dam znać wieczorem, jak połówkowe wyszło.
Spokojnego dnia!
witam wszystkie!
Zielona co tam u Ciebie ? przeraża mnie taka opieka ....nad ciężarną kobietą ..potem nad dzieckiem ....
Malinka to podziwiam twojego Maciusia za siłę ! tylko brac z niego przykład !
Co do karty ciązy też mam mieć ją zawsze z sobą ! ja dodatkowo jeszcze wynik grupy krwi noszę...zresztą jak i resztę badań ...
Ja po lekarzu. Teraz z nerwami myślę o poniedziałku....usg prenatalne ;/
Zielona co tam u Ciebie ? przeraża mnie taka opieka ....nad ciężarną kobietą ..potem nad dzieckiem ....
Malinka to podziwiam twojego Maciusia za siłę ! tylko brac z niego przykład !
Co do karty ciązy też mam mieć ją zawsze z sobą ! ja dodatkowo jeszcze wynik grupy krwi noszę...zresztą jak i resztę badań ...
Ja po lekarzu. Teraz z nerwami myślę o poniedziałku....usg prenatalne ;/
dariazgr
Julka duzo zdrowka i jak najmniej stresow
Dziewczyny swoja droga, ja bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego (tylko taki moze dac zwolnienie lekarskie) i jak powiedzialam,ze mam bole w dole bzucha i sie martwie to sie zasmiala i powiedziala, ze kazda kobieta w ciazy ma i to nie powod do zmartwien bo rozciaga sie macica itp itd. W UK dostac zwolnienie od lekarza w ciazy graniczy z cudem. Tutaj ciaza to nie choroba. Ma sie wiele przywilejow, nawet w pracy od pracodawcy ale nie ma przypadkow zwolnienia lekarskiego na pol okresu trawania ciazy a co dopiero na cale 9 miesiecy. Najwiecej jak slyszalam i czytalam bylo 6 tygodni. jak sie dzieje cos naprawde powaznego to jest interwencja ale nic poza tym. dodam tez, ze przez cala ciaze nie widzi sie lekarza nawet raz a usg sa tylko 2. i wiecie co? UK ma najnizszy czynnik cesarskich ciec co oznacza, ze system sie naj najbardziej sprawdza
Toxoplazmoza.... ja mam kota, chodze z nim do weterynarza regularnie. jest to kot domowy wiec po dworze nie biega. do tego wszytskie warzywa i owoce dokladnie myje a kuwete sprzata maz. mialam badanie na toxo na poczatku ciazy. i to by bylo na tyle. nie dajmy sie zwariowac, ja mojego kota glaszcze i caluje po lebku jesli mam ochote. owszem myje czesto rece ale nie lece zaraz po poglaskaniu dezynfekowac ich spirytusem... pomyslcie, ze przed ciaza tak bardzo o wszystko nie dbalyscie a toxo nie mialyscie wiec przez same te czynnosci ktore wykonujecie teraz zmniejszacie ryzyko toxo do minimum
Malinka ciesze sie strasznie,ze Twoj maly duzy mezczyzna wraca do zdrowia, oby tak dalej
Dziewczyny swoja droga, ja bylam dzisiaj u lekarza rodzinnego (tylko taki moze dac zwolnienie lekarskie) i jak powiedzialam,ze mam bole w dole bzucha i sie martwie to sie zasmiala i powiedziala, ze kazda kobieta w ciazy ma i to nie powod do zmartwien bo rozciaga sie macica itp itd. W UK dostac zwolnienie od lekarza w ciazy graniczy z cudem. Tutaj ciaza to nie choroba. Ma sie wiele przywilejow, nawet w pracy od pracodawcy ale nie ma przypadkow zwolnienia lekarskiego na pol okresu trawania ciazy a co dopiero na cale 9 miesiecy. Najwiecej jak slyszalam i czytalam bylo 6 tygodni. jak sie dzieje cos naprawde powaznego to jest interwencja ale nic poza tym. dodam tez, ze przez cala ciaze nie widzi sie lekarza nawet raz a usg sa tylko 2. i wiecie co? UK ma najnizszy czynnik cesarskich ciec co oznacza, ze system sie naj najbardziej sprawdza
Toxoplazmoza.... ja mam kota, chodze z nim do weterynarza regularnie. jest to kot domowy wiec po dworze nie biega. do tego wszytskie warzywa i owoce dokladnie myje a kuwete sprzata maz. mialam badanie na toxo na poczatku ciazy. i to by bylo na tyle. nie dajmy sie zwariowac, ja mojego kota glaszcze i caluje po lebku jesli mam ochote. owszem myje czesto rece ale nie lece zaraz po poglaskaniu dezynfekowac ich spirytusem... pomyslcie, ze przed ciaza tak bardzo o wszystko nie dbalyscie a toxo nie mialyscie wiec przez same te czynnosci ktore wykonujecie teraz zmniejszacie ryzyko toxo do minimum
Malinka ciesze sie strasznie,ze Twoj maly duzy mezczyzna wraca do zdrowia, oby tak dalej
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Też zwróciłam uwagę na Twój suwaczekMalinko wieści cudowne !!!! Od razu humorek mam lepszy
Właśnie zwróciłam uwagę na swój suwaczek - to już połowa ciąży
reklama
ooo to juz POLOWAAAA fajnie ale szybko czas leci coo ja jestem w 16 tygodniu wiec jeszcze troche do polowy jest..ale tez sie nie moge doczekac w 20 tygodniu tych badan co mam miec zze beda badac malenstwo dokladnie..mierzyc.......Malinko wieści cudowne !!!! Od razu humorek mam lepszy
Właśnie zwróciłam uwagę na swój suwaczek - to już połowa ciąży
Sluchajcie wlasnie jem JOGOBELLA BREAKFAST- nawet dobry sklad ma i megaaaaaaaaaaa dobryyyyyyyyyyypolecam