Needi
Fanka BB :)
Tylko moja na złość robi. Po matceU nas też akcja odpieluchowania ale odpukac całkiem nieźle nam idzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko moja na złość robi. Po matceU nas też akcja odpieluchowania ale odpukac całkiem nieźle nam idzie
GRATULUJEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JACIE ALE MACIE FAJNIEEE ZE JUZ WIECIE JA WCHODZE W 16TYDZIEN ALE JESZCZE NIE WIEM BO JAK BEDE MIEC 20 TYDZIEN BEDE MIEC TE USG NAJWAZNIEJSZE -WIEC MAM NADZIEJE ZE SIE WTEDY DOWIEMMMMMMMMnieufna - cieszę, że wyniki takie pozytywne :-) Gratuluję!!
Ja po wizycie. CHOPAK, CHŁOPAK, CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cały i zdrów jak ryba. Mały byczek, waży 250g, wg wszelkich pomiarów 17/18 tydzień, czyli tak jak na suwaczku.
wiesz co mialam chyba ogolnie zbadana i wszytsko ok...wiec gdyby cos lekarz widzial to by w sumie powiedzial...sama nie wiem..no ale jak bede u niego to zapytam co mi szkodzi...nie rozumiem tylko jednego czemu niektore dziewczyny maja co wizyte usg i moga widziec malenstwo a ja ten jeden raz nie mialam bo powiedzial ze musi cytologie pobrac...hjmmm@agnesdem a mialas inne badania na tarczyce, ja bym spytala?
Trzecie podejście do odpieluchowania Dzień trzeci- zaraz się zabije W ciągu pół godziny potrafi zsikać się trzy razy ale jak siedzi na nocniku to przez pół godziny nic dopiero jak wstanie Muszę sobie zaaplikować melise dożylnie bo dosłownie płacze z bezsilności. :'(
Wcale mnie nie pocieszylas. Siedziała teraz godzine naprawdę na kibelku i ja sikalam i obiecywalam czekoladkibi lizaki i nic. Godzinę trzymała czyli umie ale jak tylko wstala to co pięć minut.