reklama
@Doris:-) trzymaj się, mam nadzieję, że dostaniesz tylko pozytywne wyniki do ręki i do domu
@paula_dabro pozdrowienia dla Franusia zatem
U nas nic ciekawego, od rana załatwianie spraw mieszkaniowo-kredytowych, a potem padłam jak nieżywa. Dopiero teraz się wyzbierałam na tyle, żeby odebrać wyniki badań, żelazo poleciało w dół na łeb i szyję od ostatniego razu. Do tego nieznacznie podwyższony poziom leukocytów, ale podobno w ciąży to normalne? Za to ketony zniknęły z moczy, czyli moje wieczorne przekąski mają pozytywny efekt. Na moją wagę na pewno też
Co do psów się nie wypowiem, bo zupełnie się nie znam. Ale u nas w bloku, tylko w innym pionie jest problem pieska, który bardzo źle znosi kiedy zostaje sam w domu i potrafi wyć bez przerwy cały dzień. U nas w mieszkaniu tego aż tak strasznie nie słychać, ale u innych sąsiadów i na klatce niesie się trzy piętra w dół. No i niestety niewiele się dało zrobić, a bez sąsiedzkich awantur się niestety nie obyło.
@paula_dabro pozdrowienia dla Franusia zatem
U nas nic ciekawego, od rana załatwianie spraw mieszkaniowo-kredytowych, a potem padłam jak nieżywa. Dopiero teraz się wyzbierałam na tyle, żeby odebrać wyniki badań, żelazo poleciało w dół na łeb i szyję od ostatniego razu. Do tego nieznacznie podwyższony poziom leukocytów, ale podobno w ciąży to normalne? Za to ketony zniknęły z moczy, czyli moje wieczorne przekąski mają pozytywny efekt. Na moją wagę na pewno też
Co do psów się nie wypowiem, bo zupełnie się nie znam. Ale u nas w bloku, tylko w innym pionie jest problem pieska, który bardzo źle znosi kiedy zostaje sam w domu i potrafi wyć bez przerwy cały dzień. U nas w mieszkaniu tego aż tak strasznie nie słychać, ale u innych sąsiadów i na klatce niesie się trzy piętra w dół. No i niestety niewiele się dało zrobić, a bez sąsiedzkich awantur się niestety nie obyło.
mamawiki32
Fanka BB :)
U nas w bloku też był taki piesek po sąsiedzku, jak właściciele wychodzili to on szczekał i wył. Pogadaliśmy z nimi. I kupili mu jakąś specjalną obroże do tresury z impulsem elektrycznym. 2 tygodnie i się oduczył. Ale stokrotki inna sytuacja trochę.
Zielona_stokrotka
Poczytalam nieco i tym "rybnym"dzisiaj nieco zazdroszcze - gdyby to ode mnie zalezalo, tez zrobilabym dzisiaj rybe... Najlepiej taki filet z mintaja, badz morszczuka, czyli cos, czego u nas nie ma, a tak bym sobie ZJADLAAAA..!!!
M.stoi przy garach i uparl sie, ze zrobi mielone, wiec coz, moge obejsc sie smakiem ( to znaczy rybka ) i zjezc poslusznie jego mielone.
Agnesdem, w sierpniu i wrzesniu to raczej nie, ale w pazdzierniku mamy ferie i w tym czasie chcialabym przyjechac do wroclawskiego domu.
Albo od Iwony35 ? Urobilam sie wczoraj po pachy, ale paczki na talerzu wysmienite. U nas w DK rowniez paczkow nie ma.
Ostatnio i to jest dyskusyjne
M.stoi przy garach i uparl sie, ze zrobi mielone, wiec coz, moge obejsc sie smakiem ( to znaczy rybka ) i zjezc poslusznie jego mielone.
Agnesdem, w sierpniu i wrzesniu to raczej nie, ale w pazdzierniku mamy ferie i w tym czasie chcialabym przyjechac do wroclawskiego domu.
Czemu nie wzięłaś przepisu od babci? Na pewno znalazłabyś czas je zrobić.
Albo od Iwony35 ? Urobilam sie wczoraj po pachy, ale paczki na talerzu wysmienite. U nas w DK rowniez paczkow nie ma.
Paracetamol można wziasc
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Leżę w tym szpitalu i normalnie juz nie wiem co mam z nudów robić. Internet, książka, gazeta i juz wszystko przerobilam. Spałam tez ze dwie godziny, bo strasznie mnie głowa bolała, niestety nie przeszło wiec poprosiłam o paracetamol. jest trochę lepiej. Słychać płacząc noworodki i tak sobie myślę że tak bardzo chciałabym juz mieć mojego Olisia obok. Czuję kopniaczki coraz lepiej no ale też czuję że czasami brzuch mi się napina. Jutro wypuszczają mnie do domu
Zapraszam na kawę w takim razie w październiku!Poczytalam nieco i tym "rybnym"dzisiaj nieco zazdroszcze - gdyby to ode mnie zalezalo, tez zrobilabym dzisiaj rybe... Najlepiej taki filet z mintaja, badz morszczuka, czyli cos, czego u nas nie ma, a tak bym sobie ZJADLAAAA..!!!
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Doris, oby do jutra
Jeśli chodzi o uciążliwych sąsiadów, to w poprzedniej ciąży po przeprowadzce okazało się, że sąsiad z dołu jest miłośnikiem głośnej muzyki disco. Miał ustawione głośniki na straszne basy, tak że u mnie wszystko się trzęsło. Prośba nie pomogła, więc raz, gdy grał po 22, zadzwoniłam po policję. Niewiele to pomogło, a jaki był obrażony. Po porodzie hormony opadły i lepiej to znosiłam, a teraz to już w ogóle bardzo rzadko coś puszcza (ma małe dziecko). Swoją drogą przez rok musiałam słuchać odgłosów z ich sypialni, bo kobitka była bardzo głośna, jak śpiewaczka operowa. Teraz przy dziecku wreszcie jest spokój Ale wiem Stokrotka, jak ten pies musi doprowadzać Cię do szewskiej pasji, bo miałam tak samo. Już nawet szukałam innego mieszkania.
Jeśli chodzi o uciążliwych sąsiadów, to w poprzedniej ciąży po przeprowadzce okazało się, że sąsiad z dołu jest miłośnikiem głośnej muzyki disco. Miał ustawione głośniki na straszne basy, tak że u mnie wszystko się trzęsło. Prośba nie pomogła, więc raz, gdy grał po 22, zadzwoniłam po policję. Niewiele to pomogło, a jaki był obrażony. Po porodzie hormony opadły i lepiej to znosiłam, a teraz to już w ogóle bardzo rzadko coś puszcza (ma małe dziecko). Swoją drogą przez rok musiałam słuchać odgłosów z ich sypialni, bo kobitka była bardzo głośna, jak śpiewaczka operowa. Teraz przy dziecku wreszcie jest spokój Ale wiem Stokrotka, jak ten pies musi doprowadzać Cię do szewskiej pasji, bo miałam tak samo. Już nawet szukałam innego mieszkania.
Kamcia2810
Panna migotka przypomnialas mi jak kiedyś koleżanka w pracy opowiadala, że ma sąsiadkę która bardzo krzyczy podczas seksu i to w dzień przy otwartych oknach. Któregoś dnia wszyscy sąsiedzi zebrali się i poskarzyli im, że nie chcą tego wysłuchać. A ta kobieta odpowiedziala im bez skrepowania, że będzie zawsze krzyczeć bo tylko w tedy ma orgazm.
paula_dabro
@papagena Franus dziękuje i pozdrawia Twoja fasolkę tez z Mezem załatwiamy formalności kredytowo mieszkaniowe...ale ile naszarpalismy sie z bankami to szok...no ale mam nadzieje ze juz niebawem wszystko sie pozytywnie zakończy podpisana umowa i pozostanie tylko spłacać kredyt do emerytury do której nie wiadomo czy dożyje
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Kamcia, no to już przesada
Paula, u nas synuś będzie miał na drugie Franciszek po moim dziadku
Paula, u nas synuś będzie miał na drugie Franciszek po moim dziadku