reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Julka najważniejsze aby było Ci wygodnie! ja nie wiem jakim cudem wytrzymałam calusieńką noc w butach na obcesie! co prawda dużo wcześniej je kupiłam, i jak tylko mogłam to je zakładałam i też chodziłam w nich na treningi (taniec towarzyski).

Witam, dołączam się jak można. I od razu mam pytanie. Czy wasz gin również nalega na badanie połówkowe 3/4d ?? Co o tym myślicie? Wybieracie sie?

Witam, dołączam się jak można. I od razu mam pytanie. Czy wasz gin również nalega na badanie połówkowe 3/4d ?? Co o tym myślicie? Wybieracie sie?

Wyciaganie kasy, nic wiecej. W usg 3/4d nie widac ewentualnych wad "lepiej", badz wyrazniej. Lekarze przez paredziesiat lat mieli do dyspozycji aparaty 2d i to w zupelnosci wystarcza. Panstwowe osrodki zreszta takimi przewaznie nie dysponuja.
Mieszkamy w Danii, u nas to rowniez zbedny luksus. Na usg 3/4d pewnie sie wybierzemy, ale dopiero pozniej, prywatnie, z nagraniem na dvd, zeby miec na pamiatke. Tyle.

reklama
Do góry