reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
buciki będę mieć płaskie balerinki białe. nie dam radę całą noc i dzien na obcasie.
mamawiki32
Fanka BB :)
Julka śliczna sukienka, świetny wybór!
Jolcia to prawdziwe święto dzisiaj ! Smacznego!
Jolcia to prawdziwe święto dzisiaj ! Smacznego!
Jolcia_
Też się bardzo cieszę jeszcze na deser zjadłam caluśkiego big milka i cukier 104 jakieś łaskawe cukry dziś u mnie
Jolcia_
Julka najważniejsze aby było Ci wygodnie! ja nie wiem jakim cudem wytrzymałam calusieńką noc w butach na obcesie! co prawda dużo wcześniej je kupiłam, i jak tylko mogłam to je zakładałam i też chodziłam w nich na treningi (taniec towarzyski).
madziolina_p
Mi teŻ cycki nie urosły
margerrita
Boli mni brzuch. Wzięłam nospe i leżę. A na cycki narzekam a ostatnio cos widze, ze sie ciut ciut powiększyły.
Zielona_stokrotka
Witam, dołączam się jak można. I od razu mam pytanie. Czy wasz gin również nalega na badanie połówkowe 3/4d ?? Co o tym myślicie? Wybieracie sie?
Wyciaganie kasy, nic wiecej. W usg 3/4d nie widac ewentualnych wad "lepiej", badz wyrazniej. Lekarze przez paredziesiat lat mieli do dyspozycji aparaty 2d i to w zupelnosci wystarcza. Panstwowe osrodki zreszta takimi przewaznie nie dysponuja.
Mieszkamy w Danii, u nas to rowniez zbedny luksus. Na usg 3/4d pewnie sie wybierzemy, ale dopiero pozniej, prywatnie, z nagraniem na dvd, zeby miec na pamiatke. Tyle.
reklama
Zielona_stokrotka
Mi teŻ cycki nie urosły
No to nie jestem sama z minimalnymi piersiami