reklama
Aga30+
Fanka BB :)
W poniedziałek dzwoniłam aby umówić sie na badanie genetyczne i będę miała w 21 tc. Lekarka powiedziała ze między 20 a 23 tc. jest najlepiej i wspomniała że chodzi o serce dziecka że najlepiej dostrzec w tym tygodniu wady.
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka
margerrita ja mam USG połówkowe jeszcze w 20 tyg i 5 dniu dokładnie tam gdzie robiłam amniopunkcję, tak mają fachowy sprzęt i są profesjonalistami a wczoraj to miałam u swojej ginekolog usg i chciała już zrobić wszystkie pomiary ale ona ma dość słaby sprzęt. Ja NT miałam 2.2 w 11tyg i 4 dniu. i z tego powodu robiłam amniopunkcję. pappa wyszła super.
Aga30 ale ja jem jak świnia, poważnie dziś już zjadłam 4 pączki z bitą śmietaną ale takie że pączka rozkroili na pół dali mnóstwo bitej śmietany, na pączka polali lukrem i posypali płatkami migdałowymi mniam jak bym miała jeszcze w domu to bym opędzlowała jeszcze. Moja córka 2 dni temu jak byli teście przyszła do mnie i mówi MAMO ach te twoje zachcianki zjadłaś mi wszystkie słodycze, o zgrozo myślałam że się spale ze wstydu.
Aga30 ale ja jem jak świnia, poważnie dziś już zjadłam 4 pączki z bitą śmietaną ale takie że pączka rozkroili na pół dali mnóstwo bitej śmietany, na pączka polali lukrem i posypali płatkami migdałowymi mniam jak bym miała jeszcze w domu to bym opędzlowała jeszcze. Moja córka 2 dni temu jak byli teście przyszła do mnie i mówi MAMO ach te twoje zachcianki zjadłaś mi wszystkie słodycze, o zgrozo myślałam że się spale ze wstydu.
Przez te pączki mała Alicja mi dzisiaj się mocno wierci w brzuchu chyba jej za słodko
Dziewczyny podobają wam sie wózki takie retro z dużymi kołami ?? Bo ja chyba taki kupię podoba mi sie ale taki 3 w 1 czyli ze spacerówką odpinaną oczywiście i fotelikiem z adapterami.
Dziewczyny podobają wam sie wózki takie retro z dużymi kołami ?? Bo ja chyba taki kupię podoba mi sie ale taki 3 w 1 czyli ze spacerówką odpinaną oczywiście i fotelikiem z adapterami.
Mendoza813
Sarka, dobrze, że napisałaś, że połówkowe można robić do 24 tygodnia, bo ja będę mieć dopiero w 23 a gdzieś dziewczyny pisały, że między 18 a 22 i już się zestresowałam, bo nie da rady wcześniej :-(
Nieufna, czemu miałaś już nic tutaj nie pisać, coś Cię zdenerwowało??
Dornia, córka jest urocza wydała mamusię łakomczucha ;-)
iwonaimaja
Dornia mi się takie podobają ale tylko z gondolką sportowe już nie
nieufna
Sarka, dobrze, że napisałaś, że połówkowe można robić do 24 tygodnia, bo ja będę mieć dopiero w 23 a gdzieś dziewczyny pisały, że między 18 a 22 i już się zestresowałam, bo nie da rady wcześniej :-(
Nie, chyba ja kogoś zdenerwowałam a nie chciałam
Chciałam dobrze a wyszło jak zawsze.
reklama