reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
W poniedziałek dzwoniłam aby umówić sie na badanie genetyczne i będę miała w 21 tc. Lekarka powiedziała ze między 20 a 23 tc. jest najlepiej i wspomniała że chodzi o serce dziecka że najlepiej dostrzec w tym tygodniu wady.

Wysłane z mojego ASUS_T00J przy użyciu Tapatalka

margerrita ja mam USG połówkowe jeszcze w 20 tyg i 5 dniu dokładnie tam gdzie robiłam amniopunkcję, tak mają fachowy sprzęt i są profesjonalistami :) a wczoraj to miałam u swojej ginekolog usg i chciała już zrobić wszystkie pomiary ale ona ma dość słaby sprzęt. Ja NT miałam 2.2 w 11tyg i 4 dniu. i z tego powodu robiłam amniopunkcję. pappa wyszła super.
Aga30 ale ja jem jak świnia, poważnie dziś już zjadłam 4 pączki :) z bitą śmietaną ale takie że pączka rozkroili na pół dali mnóstwo bitej śmietany, na pączka polali lukrem i posypali płatkami migdałowymi :) mniam jak bym miała jeszcze w domu to bym opędzlowała :) jeszcze. Moja córka 2 dni temu jak byli teście przyszła do mnie i mówi MAMO ach te twoje zachcianki zjadłaś mi wszystkie słodycze, o zgrozo myślałam że się spale ze wstydu.

Przez te pączki mała Alicja mi dzisiaj się mocno wierci w brzuchu :) chyba jej za słodko :rofl2:
Dziewczyny podobają wam sie wózki takie retro z dużymi kołami ?? Bo ja chyba taki kupię podoba mi sie ale taki 3 w 1 czyli ze spacerówką odpinaną oczywiście i fotelikiem z adapterami.

Sarka, dobrze, że napisałaś, że połówkowe można robić do 24 tygodnia, bo ja będę mieć dopiero w 23 a gdzieś dziewczyny pisały, że między 18 a 22 i już się zestresowałam, bo nie da rady wcześniej :-(

Nieufna, czemu miałaś już nic tutaj nie pisać, coś Cię zdenerwowało??

Dornia, córka jest urocza :-D wydała mamusię łakomczucha ;-)

Połowkowe to to z mierzeniem narządów itd ? Ja dopiero będę miała po 22 tyg bo dopiero wtedy wracam z UK. Jedynie co się dowiedziałam od ginekolog to to że to ważne. Znowu mam się ponakrecac negatywnie ? Haha ^^ dzień dobry

Sarka, dobrze, że napisałaś, że połówkowe można robić do 24 tygodnia, bo ja będę mieć dopiero w 23 a gdzieś dziewczyny pisały, że między 18 a 22 i już się zestresowałam, bo nie da rady wcześniej :-(

Nieufna, czemu miałaś już nic tutaj nie pisać, coś Cię zdenerwowało??

Dornia, córka jest urocza :-D wydała mamusię łakomczucha ;-)

Nie, chyba ja kogoś zdenerwowałam a nie chciałam :(
Chciałam dobrze a wyszło jak zawsze.

reklama
Witajcie w ten piękny słodki tłusty czwartek:)))))PIEKNE SWIETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!TEGO WAM KOBITKI ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!
12644821_738142689620129_6046644706860620799_n.jpg

Załączniki

• 12644821_738142689620129_6046644706860620799_n.jpg
    12644821_738142689620129_6046644706860620799_n.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 105
Do góry