reklama
margerrita
Fanka BB :)
to ja bede miala pewnie jako jedna z ostatnich, tylko mi pewnie i w Warszawie i moj lekarz bedzie robil, wiec bedzie podwojnie.
mamawiki32
Też będę miała dwa w 21 i w 24 tyg ale to pierwsze dopiero 29 lutego
Dziwnyprzypadek
Ja też będę miała jako jedna z ostatnichto ja bede miala pewnie jako jedna z ostatnich, tylko mi pewnie i w Warszawie i moj lekarz bedzie robil, wiec bedzie podwojnie.
iwonaimaja
u mnie połówkowe 22.02
nieufna
Witam. Miałam w sumie już nic nie pisać, ale się wtrącę.
Ja mam połówkowe 10 lutego i nie powiem, że się nie denerwuję. Internet to dobra rzecz, ale czasami to wynalazek diabła, bo człowiek siedzi, czyta i myśli .....
Połówkowe najlepiej, jakby zrobił ginekolog z doświadczeniem, który ma do tego kwalifikacje. Mój się tego nie podjął.
Od 5 lat nie jadłam pączka, dziś stwierdziłam, że mi wolno no i mi niedobrze;(
Ja mam połówkowe 10 lutego i nie powiem, że się nie denerwuję. Internet to dobra rzecz, ale czasami to wynalazek diabła, bo człowiek siedzi, czyta i myśli .....
Połówkowe najlepiej, jakby zrobił ginekolog z doświadczeniem, który ma do tego kwalifikacje. Mój się tego nie podjął.
Od 5 lat nie jadłam pączka, dziś stwierdziłam, że mi wolno no i mi niedobrze;(
Ostatnia edycja:
madziolina_p
Ja mam wizytę 18.02 Ale nie wiem czy ona mi zrobi już to polowkowe. To będzie 17 tydz i 4 dzien.Madziolinka mi jeszcze mówili że ważne są przepływy jasne włączamy pozytywne myślenie!!!!!)) musi być dobrze!!! a ja j tak bym nie usunęła... będziemy się wspierać!!! a Ty kiedy masz polowkowe
reklama
Dziwnyprzypadek
Ja też mam 18.02Ja mam wizytę 18.02 Ale nie wiem czy ona mi zrobi już to polowkowe. To będzie 17 tydz i 4 dzien.