reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

czyli pozniej sie chodzi czesciej do gin no i dobrze..przynajmniej czesciej mozna ogladac malenstwo:) ale bym go/ja przytulila:)
okkk dziewczyny zmykammmm do domciu..do jutra:)

reklama
oby piękna pogoda w lipcu nie była za piękna.. ja pamiętam początek września z córką i upały..mała się denerwowała , płakała, nie sposób było jej ulżyc, Mi wcale też nie było lepiej. No chyba,że ktoś ma klimatyzację w domu

to ja jedyna taka pozna w lipcu będę?:)
. To ja jestem terminowo ostatnia bo 30-31 lipca. Jak z Mieszkiem miałam na koniec marca termin a urodziłam pierwsza na początku lutego. Tym razem takiego falstartu nie planuje. Lipiec moze byc ale by choć 36 tydzien był. Do terminu i tak raczej nie dotrwam.ale 36 to bym chciała.

Jolcia ze względu na cukrzyce mozesz max 6kg przytyc czy jest tego inny powod?
Ps. Sliczne zdjecie :) a Ami ile wlosow!!!

Iwona padlam!!! Czajnik the best!!! :D

Ewelinka dobrze ze wszystko ok, zdrowka dla Emilki i wszystkiego dobrego dla meza :)

Malinka ciesze się ze juz jesteście razem z Maciusiem!! Wszystko ok? Udala sie opercja?

Jusuwa witaj :)

Jolcia ze względu na cukrzyce mozesz max 6kg przytyc czy jest tego inny powod?
Ps. Sliczne zdjecie :) a Ami ile wlosow!!!

Iwona padlam!!! Czajnik the best!!! :D

Ewelinka dobrze ze wszystko ok, zdrowka dla Emilki i wszystkiego dobrego dla meza :)

Malinka ciesze się ze juz jesteście razem z Maciusiem!! Wszystko ok? Udala sie opercja?

Jusuwa witaj :)

Z powodu cukrzycy... tu też chodzi o to aby ta chadra nie została ze mną na zawsze... mniejsze ryzyko u szczupłych osób...

No nie wytrzymałam i kupiłam dwa pajacyki w Lidlu :D Nie pokusiłam się o rozmiar 50-56, wzięłam 62-68, będzie akurat na jesień. Mąż nosem kręcił, czy aby nie zapeszę, więc go spytałam czy wierzy w takie bzdety i mu się polepszyło :D

Malinka, bardzo się cieszę, że z Maciusiem lepiej. Ucałuj go, kciuki pomogły:D

Dziś mam niestety wilczy apetyt wrrrr, już nawet Góraszkę mleczną zeżarłam wrrr

My już po wizycie, ogólnie w porządku tylko mam nisko łożysko... Mam nadzieję, że wszystko jeszcze poprawnie się ułoży, bo nie chciałabym cc :(

reklama
Do góry