reklama
ppaaaaaaaaaczyli pozniej sie chodzi czesciej do gin no i dobrze..przynajmniej czesciej mozna ogladac malenstwo ale bym go/ja przytulila
okkk dziewczyny zmykammmm do domciu..do jutra
margerrita
Fanka BB :)
. To ja jestem terminowo ostatnia bo 30-31 lipca. Jak z Mieszkiem miałam na koniec marca termin a urodziłam pierwsza na początku lutego. Tym razem takiego falstartu nie planuje. Lipiec moze byc ale by choć 36 tydzien był. Do terminu i tak raczej nie dotrwam.ale 36 to bym chciała.to ja jedyna taka pozna w lipcu będę?
fazerkamm
Jolcia ze względu na cukrzyce mozesz max 6kg przytyc czy jest tego inny powod?
Ps. Sliczne zdjecie a Ami ile wlosow!!!
Iwona padlam!!! Czajnik the best!!!
Ewelinka dobrze ze wszystko ok, zdrowka dla Emilki i wszystkiego dobrego dla meza
Malinka ciesze się ze juz jesteście razem z Maciusiem!! Wszystko ok? Udala sie opercja?
Jusuwa witaj
Ewelinka dobrze ze wszystko ok, zdrowka dla Emilki i wszystkiego dobrego dla meza
Malinka ciesze się ze juz jesteście razem z Maciusiem!! Wszystko ok? Udala sie opercja?
Jusuwa witaj
Jolcia_
Jolcia ze względu na cukrzyce mozesz max 6kg przytyc czy jest tego inny powod?
Jusuwa witaj
Z powodu cukrzycy... tu też chodzi o to aby ta chadra nie została ze mną na zawsze... mniejsze ryzyko u szczupłych osób...
nieufna
No nie wytrzymałam i kupiłam dwa pajacyki w Lidlu Nie pokusiłam się o rozmiar 50-56, wzięłam 62-68, będzie akurat na jesień. Mąż nosem kręcił, czy aby nie zapeszę, więc go spytałam czy wierzy w takie bzdety i mu się polepszyło
Malinka, bardzo się cieszę, że z Maciusiem lepiej. Ucałuj go, kciuki pomogły
Dziś mam niestety wilczy apetyt wrrrr, już nawet Góraszkę mleczną zeżarłam wrrr
Malinka, bardzo się cieszę, że z Maciusiem lepiej. Ucałuj go, kciuki pomogły
Dziś mam niestety wilczy apetyt wrrrr, już nawet Góraszkę mleczną zeżarłam wrrr
madziolina_p
Nieufna indibrze ze kupiłaś, ja mam sporo po synku i się chce wstrzymać ale fakt jak ma być dobrze to będzie i juz
reklama