ruda@91
Fanka BB :)
Ja 23 lipca mam termin z usg a z om na 26to ja jedyna taka pozna w lipcu będę?
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 23 lipca mam termin z usg a z om na 26to ja jedyna taka pozna w lipcu będę?
bardzo dziękuję! szkoda tylko, że nie poczuję tego wspaniałego smaku czekoladki w połączeniu z orzeszkami!!a jak zjem za Ciebie i z myślą o Tobie to się będzie liczyć?
Ja z OM mam na 26.07 a z usg na 12.07. A 18go czerwca jedziemy na ślub przyjaciół na szczęście razem z nami na weselu będzie się bawić położnato ja jedyna taka pozna w lipcu będę?
wlasnie pamietam ze mamy ten sam termin 26.07 no wiadomo zawsze moze byc opoznienie albo wczesniej porodJa z OM mam na 26.07 a z usg na 12.07. A 18go czerwca jedziemy na ślub przyjaciół na szczęście razem z nami na weselu będzie się bawić położna