reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
a jak zjem za Ciebie i z myślą o Tobie to się będzie liczyć? ;)
bardzo dziękuję! szkoda tylko, że nie poczuję tego wspaniałego smaku czekoladki w połączeniu z orzeszkami!!
Dziś ewidentnie mam jakiś slabszy dzień!! słodycze za mną chodzą... czekoladki, żelki, wafelki :( a gdzie tu do lipca... że nawet jednego nie można :( a najbardziej mnie denerwuje jak ktoś mi mówi, przecież możesz GORZKĄ czekoladę, no właśnie gorzką taką 80% kakao, toż to przecież w niczym czekolady mlecznej nie przypomina okropne kwaśne!

Hej dziewczynki!
O 15.30 mam ginekologa, proszę o kciuki, bo bardzo się denerwuję. Od miesiąca nie wiem, co w brzuszku słychać, a ruchów jeszcze nie czuję...

ja mam termin niby na 26 ale wiadomo jak to jest z terminami:) lipiec-fajny miesiąc będzie można szybko chodzic na spacerki...:)będzie ciepło..

panna migotka- trzymam mocnoooooo kciuki tylko daj znacc jak bylo!!!!!!!!!!!!!!!

Ja z OM mam na 26.07 a z usg na 12.07. A 18go czerwca jedziemy na ślub przyjaciół :) na szczęście razem z nami na weselu będzie się bawić położna :p
wlasnie pamietam ze mamy ten sam termin 26.07 no wiadomo zawsze moze byc opoznienie albo wczesniej porod:)

My w sumie poki co nie mamy w planach imprez po porodzie czeka mnie weselicho ciekawe jak dam rade juz z malenstwem:) a teraz to tylko w kwietniu firmowa impreza:)

reklama
Do góry