reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Cześć wszystkim !
Termin mam na 8 lipca 17tc4d, pomyślałam że wpadnę na forum,trochę pogadać z innymi brzuchatymi :) jak wasze brzuchy? Bo mój druży,pępek wystaje i choćbym chciała to już go nie ukryje; pp mam nadzieję że wróci do swojego wcześniejszego polozenia,czyli do środka dziewczynka w brzuchu póki co nie daje o sobie znać,czekam na te jej bulgotanie etc ale cisza nadal :( pozdrawiam wszystkie mamuśki lipcowe i życzę dużo zdrówka

reklama
Nie zawsze należy wierzyć wujkowi google. Mam znajomego ratownika medycznego, który opowiadał, że nie raz na izbę przyjęć czy do domu wzywają już z diagnozą na podstawie google i zwykle to są jakieś ciężkie choroby, a tak na prawdę większość to na szczęście błahostki...

Iwona35 - no rzeczywiście nieźle, jak od figli Synka takie bóle ;)
Wmazur - słodkie!
Margerita - czyli grupa krwi męża? Będzie dobrze!
Mamawiki - a proszę, podaj linka do tej Twojej aplikacji :)
Malinko - bardzo się cieszę!!! :)

Idę prasować dalej, jeszcze tylko nasze zostały, dzieci już poprasowane. Mam dość! I tak, w tych walizkach się pogniecie :/

Lila a gdzie wyjeżdzacie? no dobre to dziadostwo....a jakie kaloryczne.....
Malinka no wreszcie ! Taką wiadomość chciałam przeczytać ! Szybkiej rekowalescencji dal Maciusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty kochana odetchnij ! Teraz tylko ok będzie mówię ci :D
Z tym google....to ja nie patrzę zwł. jesli chodzi o objawy choroby i tego typu sprawy...Można sobie wielką krzywdę zrobić -taka prawda....Człowiek zazwyczaj widzie to złe co jest napisane a nie to co dobre...potem się wydaje że najgorsze jest już u mnie....wiec nie czytam ,olewam ....Inne sprawy sprawdzam :D Wiecie nakręcić sie jest bardzo łatwo....ale odkręcić myślenie już nie....
Uspałam 2 panów....wiec odpoczywam....

Ale dużo piszecie
Moja mama do mnie przyjechała do piątku bo szwagier jej pokój remontuje
Mam dzisiaj wywiadowke a strasznie się zle czuję
Co do imprez to ja mam w maju komunię córki i już wiem że będę wyglądać jak słoń

Malinko to swietnie, apetyt jest to jest dobrze :tak:

co Was nadgonie to wy znowu swoje :laugh2: zazdroszcze Wam tych imprez rodzinnych, mozna sie spotkac, pogadac troche sobie odmienic i POJESC pysznie mmmmm.... Pojde za Was :laugh2: ja mam noc z glowy G goraczkowal, pol nocy nie spalam, idziemy do lekarza wieczorem, oczywiscie rzadzi mi tu w domu, buntuje sie, wymusza, ile ten bunt dwulatka moze trwac?! ostatnie zeby juz przebite, wiec chyba charakterek ma niezly...

ruchy czuje od tygodnia, bardzo czesto, najwiecej wieczorem jak zasypiam i leze spokojnie... troche sie martwie jak ja dwojke ogarne, mam coraz to wiecej watpliwosci, G jest tak absorbujacy, zazdrosny o mnie, jeszcze dom ogarnac, maz, ja nie wiem jak Wy to robicie i jeszcze wiekszosc pracuje. Szok. No ale moj M w tygodniu w domu nie robi nic, nawet przy G, jedynie co to go husta wieczorem. A gdy w nocy akcja i malym sie trzeba zajmowac to zawsze ja to robie, a on idzie do 2 pokoju spac... Mam nadzieje, ze jak juz pojde do pracy to podzielimy sie obowiazkami...

milego dnia, a i witam Mamusie z terminem 7.07 :laugh2: szkoda ze trzeciej 7-ki nie bedzie, no chyba ze z godziny :-D gratuluje coreczek i synkow i udanych wizyt...

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry