reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Cześć wszystkim !
Termin mam na 8 lipca 17tc4d, pomyślałam że wpadnę na forum,trochę pogadać z innymi brzuchatymi :) jak wasze brzuchy? Bo mój druży,pępek wystaje i choćbym chciała to już go nie ukryje; pp mam nadzieję że wróci do swojego wcześniejszego polozenia,czyli do środka dziewczynka w brzuchu póki co nie daje o sobie znać,czekam na te jej bulgotanie etc ale cisza nadal :( pozdrawiam wszystkie mamuśki lipcowe i życzę dużo zdrówka

reklama
Nie zawsze należy wierzyć wujkowi google. Mam znajomego ratownika medycznego, który opowiadał, że nie raz na izbę przyjęć czy do domu wzywają już z diagnozą na podstawie google i zwykle to są jakieś ciężkie choroby, a tak na prawdę większość to na szczęście błahostki...

Iwona35 - no rzeczywiście nieźle, jak od figli Synka takie bóle ;)
Wmazur - słodkie!
Margerita - czyli grupa krwi męża? Będzie dobrze!
Mamawiki - a proszę, podaj linka do tej Twojej aplikacji :)
Malinko - bardzo się cieszę!!! :)

Idę prasować dalej, jeszcze tylko nasze zostały, dzieci już poprasowane. Mam dość! I tak, w tych walizkach się pogniecie :/

Lila a gdzie wyjeżdzacie? no dobre to dziadostwo....a jakie kaloryczne.....
Malinka no wreszcie ! Taką wiadomość chciałam przeczytać ! Szybkiej rekowalescencji dal Maciusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ty kochana odetchnij ! Teraz tylko ok będzie mówię ci :D
Z tym google....to ja nie patrzę zwł. jesli chodzi o objawy choroby i tego typu sprawy...Można sobie wielką krzywdę zrobić -taka prawda....Człowiek zazwyczaj widzie to złe co jest napisane a nie to co dobre...potem się wydaje że najgorsze jest już u mnie....wiec nie czytam ,olewam ....Inne sprawy sprawdzam :D Wiecie nakręcić sie jest bardzo łatwo....ale odkręcić myślenie już nie....
Uspałam 2 panów....wiec odpoczywam....

Ale dużo piszecie
Moja mama do mnie przyjechała do piątku bo szwagier jej pokój remontuje
Mam dzisiaj wywiadowke a strasznie się zle czuję
Co do imprez to ja mam w maju komunię córki i już wiem że będę wyglądać jak słoń

Malinko to swietnie, apetyt jest to jest dobrze :tak:

co Was nadgonie to wy znowu swoje :laugh2: zazdroszcze Wam tych imprez rodzinnych, mozna sie spotkac, pogadac troche sobie odmienic i POJESC pysznie mmmmm.... Pojde za Was :laugh2: ja mam noc z glowy G goraczkowal, pol nocy nie spalam, idziemy do lekarza wieczorem, oczywiscie rzadzi mi tu w domu, buntuje sie, wymusza, ile ten bunt dwulatka moze trwac?! ostatnie zeby juz przebite, wiec chyba charakterek ma niezly...

ruchy czuje od tygodnia, bardzo czesto, najwiecej wieczorem jak zasypiam i leze spokojnie... troche sie martwie jak ja dwojke ogarne, mam coraz to wiecej watpliwosci, G jest tak absorbujacy, zazdrosny o mnie, jeszcze dom ogarnac, maz, ja nie wiem jak Wy to robicie i jeszcze wiekszosc pracuje. Szok. No ale moj M w tygodniu w domu nie robi nic, nawet przy G, jedynie co to go husta wieczorem. A gdy w nocy akcja i malym sie trzeba zajmowac to zawsze ja to robie, a on idzie do 2 pokoju spac... Mam nadzieje, ze jak juz pojde do pracy to podzielimy sie obowiazkami...

milego dnia, a i witam Mamusie z terminem 7.07 :laugh2: szkoda ze trzeciej 7-ki nie bedzie, no chyba ze z godziny :-D gratuluje coreczek i synkow i udanych wizyt...

reklama
Do góry