z wynikiem do lekarza i nie stresować niewinne dzieckoIwona jejku j
ak sie zmartwilam serio boze czytajac wyniki nagle to zobaczylam i jak zaczelam czytac w necie wszystkie wiadomosci ze to zakazne to po prostu az mnie glowa rozbolala boje sie teraz
reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
Jak tak patrzę na reakcję Agnesdem i swoją jak odebrałam wyniki moczu z nielicznymi bakteriami i fosforanami bezpostaciowymi i sobie wkręciłam zapalenie nerek to już się nie dziwie dlaczego ten lekarz z patologii,do którego teraz chodzę, każe pielęgniarkom przynosić wyniki do gabinetu i nie dawać pacjentkom
ja wczoraj przez te skurcze z nerwów wysłowic sie nie mogłam i do lekarza mówię ,że ten czajnik tak mnie rwie...a on do mnie jak czajnik, ja oczywiście słyszę jajnik, no lewy mówię, to on: a gdzie pani ten czajnik ma , myślę : nabija się czy co, nie wie gdzie są jajniki? no to mu ręką pokazałam, on już ze śmiechem: pierwsze słyszę takie okreslenie na jajniki ale człowiek całe życie się uczy..i dopiero zaskoczyłam co ja mówię..autentycznie.. pisze mi w karcie: zgłoszony ból ..i pyta czy ma zapisać czajnika czy jajnika? jeszcze trochę i dostałabym skierowanie do psychiatrykaCo do farbowania włosów to miałam rozmowę z moim lekarzem która przebiegła w wesoły sposób otóż...
Mówi do mnie ale włosów to w ciąży nie farbujemy a ja się śmieje ze Panie doktorze co Pan mówi a co ma pieron do wiatraka a on no właśnie bo zna przypadek ze pewna kobieta w Poznaniu zaskarżyla swojego lekarza po tym jak jej ciąża ObumArla ze lekarz nie powiadomił jej o tym ze nie farbuje się włosów prokurator powolal komisje która miała na celu zbadanie tego czy farba miała związek z poronieniem i kobieta sprawę przegrała i musiała lekarzowi zapłacić odszkodowanie za nadszarpnieta reputację.
I mówię dalej do lekarza to teraz paznokci nie będe malować bo to prawie to samo a pytam się go czy mam się kąpać w ogóle bo przecież woda twarda szampon ma chemię żel pod prysznic tez [emoji16] to lekarza opetal śmiech i mówi ma Pani racje teraz wychodzimy na dwór i się wietrzymy [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Także oto się skończyła nasza rozmowa. Także same wiecie. Farbowanie włosów nikomu nie szkodzi... a tym bardziej dziecku. Ja sama farbuje i nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
W sumie chyba każda z nas jak widzie jakieś odchylenie od normy zaczyna schizować .....Zawsze łatwo się mówi nie denerwuj się...zawsze gorzej wyonać....Niestety wiem o tym zbyt dobrze w tej ciązy....
Mimo tego musimy te 9mcy przetrwać .
Mimo tego musimy te 9mcy przetrwać .
dziewczyny sluchajcie zadzwonilam do przychodni i polaczono mnie z zabiegowym i powiedziała mi ze jesli lekarz wczoraj nie dzwonil to nie ma sie czym przejmowac..to zazwyczaj kobiety w ciazy maja i mam byc spokojna..uuff i tak troszke jednak sie zestresowalam na szczescie w piatek mam usg wiec sie wszytsko wypytam znowu mam liste pytan do mojego gin boze dziekuje dziewczyny za wsparcie ale tak sie zestresowalam ze cos niesamowitego.
_Ewelinka_
Hej.
wczoraj byłam na izbie przyjęć a później na oddział mnie wzięli żeby zrobić badania bo miałam podejrzenia saczenia wód plodowych. Na szczęście wszystko jest ok. Na usg nadal dzidzius większy o tydzień, lekarz stwierdził że on lozyska przodujacego u mnie nie widzi ale jest na przrdniej scianie......sprawdzi to mój lekarz prowadzący za tydzień na wizycie.
Emilka na antybiotyku....czego bardzo nie chciałam :-( ale cóż i tak rzadko choruje wiec raz na rok może jej krzywdy nie zrobi.
Mąż ma dzisiaj urodziny...Tort kupiony, rodzina i znajomi zaproszeni wiec trochę się dzisiaj "rozerwiemy" po tych stresach ostatnich.
Zaraz wstawię zdjęcia brzuszka bo rośnie ostatnio :-)
wczoraj byłam na izbie przyjęć a później na oddział mnie wzięli żeby zrobić badania bo miałam podejrzenia saczenia wód plodowych. Na szczęście wszystko jest ok. Na usg nadal dzidzius większy o tydzień, lekarz stwierdził że on lozyska przodujacego u mnie nie widzi ale jest na przrdniej scianie......sprawdzi to mój lekarz prowadzący za tydzień na wizycie.
Emilka na antybiotyku....czego bardzo nie chciałam :-( ale cóż i tak rzadko choruje wiec raz na rok może jej krzywdy nie zrobi.
Mąż ma dzisiaj urodziny...Tort kupiony, rodzina i znajomi zaproszeni wiec trochę się dzisiaj "rozerwiemy" po tych stresach ostatnich.
Jolcia_
Jak mi się chce czekolady eh... chyba zaczyna się głód na słodycze... taką czekoladkę z okienkiem z orzechami laskowymi...
reklama
ojejj ale musialas sie stresowac..ale dobrze ze wsyztsko sie dobrze skonczylo!!!Hej.