reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ewelinka tulę kochana....wiem jaki to stres. U mnie niestety w ciąży z Mikim miałam sączenie wód płodowych od 31tc...straszne to było...NIGDY więcej -nikomu nie życzę .....
Jolcia kurde kusisz mnie ...a wczoraj widziałam te czekolady na promocji....chyba jednak apaetyt mi wraca na dobre....
Mnie naszło na to....kurde mogłabym jeść kilka dziennie.....a d. rosłaby równo...

images
jak równo to jeszcze pól biedy ;)

reklama
Na szczęście nie mam żadnych imprez w tym roku ;) od czerwca zaszyje się na wsi i będę wracać tylko na kontrolę do domu ;)
u mnie też nic się nie planuje na ten rok...
Hej.
wczoraj byłam na izbie przyjęć a później na oddział mnie wzięli żeby zrobić badania bo miałam podejrzenia saczenia wód plodowych. Na szczęście wszystko jest ok. Na usg nadal dzidzius większy o tydzień, lekarz stwierdził że on lozyska przodujacego u mnie nie widzi ale jest na przrdniej scianie......sprawdzi to mój lekarz prowadzący za tydzień na wizycie.

Emilka na antybiotyku....czego bardzo nie chciałam :-( ale cóż i tak rzadko choruje wiec raz na rok może jej krzywdy nie zrobi.
Mąż ma dzisiaj urodziny...Tort kupiony, rodzina i znajomi zaproszeni wiec trochę się dzisiaj "rozerwiemy" po tych stresach ostatnich.

Zaraz wstawię zdjęcia brzuszka bo rośnie ostatnio :-)
zdrówka dla Emilki a dla męża najlepszego a Ty odpoczywaj:)
aaa słuchajcie bylam wczoraj na badaniach co zle sie czulam i zemldlalam na chwile opowiadalam Wam dzis odebralam wyniki i chyba wszystko ok

Iwona35- SUPERR GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ale fajnie ze juz wieszzz ja juz czekam na duzy brzuszek i kopanieeeeeeeeeee
super
W sumie chyba każda z nas jak widzie jakieś odchylenie od normy zaczyna schizować .....Zawsze łatwo się mówi nie denerwuj się...zawsze gorzej wyonać....Niestety wiem o tym zbyt dobrze w tej ciązy....
Mimo tego musimy te 9mcy przetrwać .
zgadazm asię z Tobą:yes:
dziewczyny sluchajcie zadzwonilam do przychodni i polaczono mnie z zabiegowym i powiedziała mi ze jesli lekarz wczoraj nie dzwonil to nie ma sie czym przejmowac..to zazwyczaj kobiety w ciazy maja i mam byc spokojna..uuff i tak troszke jednak sie zestresowalam na szczescie w piatek mam usg wiec sie wszytsko wypytam znowu mam liste pytan do mojego gin:) boze dziekuje dziewczyny za wsparcie ale tak sie zestresowalam ze cos niesamowitego.
czyli wszystko ok:)

Ja mam w kwietniu 18stkę syna, więc brzuch będzie i spod tuniki pewnie widać. To się niektórzy goście zdziwią :p

reklama
Do góry