boze zakazenie szpiku kostnego mojego czy dziecka?jezu oszaleje zaraz...Z WYJĄTKIEM krwi pobranej od noworodków lub KOBIET W CIĄŻY, występowanie niedojrzałych granulocytów we krwi obwodowej wskazuje na wczesną odpowiedź na zakażenie, stan zapalny lub inne bodźce ze strony szpiku kostnego
takie coś znalazłam..może więc nic groźnego?
reklama
mamawiki32
Fanka BB :)
Agnesdem tam jest napisane wyraźnie,że z wyjątkiem, czyli,że teoretycznie nic to nie znaczy.
))))Z wyjątkiem krwi pobranej od noworodków lub kobiet w ciąży, występowanie niedojrzałych granulocytów we krwi obwodowej wskazuje na wczesną odpowiedź na zakażenie, stan zapalny lub inne bodźce ze strony szpiku kostnego
Iwona była pierwsza
http://www.sysmex.pl/materialy-nauk...cze/liczba-niedojrzalych-granulocytow-ig.html
paula_dabro
Dziewczyny widzę że poruszałyście temat tarczycy. Ja jak zaszłam w ciążę i poszłam do gina w 6tyg to dał mi skierowanie na badanie tsh i po 3 tygodniach miałam wrócić z wynikami. Okazało się że mam niedoczynność a tsh 6,583 :/ i zaczęłam od dawki 50 ale endo za parę dni podniosła na 100 i tak biorę do tej pory, jak byłam w 13 tyg to miałam 1,5....Endo mówiła że "ma nadzieję, że będzie dobrze" myślicie, że mogło się coś bardzo złego stać z rozwojem małego w tak późno wykrytej tarczycy? Boję się jak nie wiem...nigdy do głowy mi nie przyszło że mogę mieć chorą tarczycę martwię się....
niczyje zakażenie, czułam,że tak przeczytasz więc Ci capslokiem zaznaczyłam" z wyjątkiem" ...no bo się zaraz do Ciebie przejadę i ..!boze zakazenie szpiku kostnego mojego czy dziecka?jezu oszaleje zaraz...
Co do farbowania włosów to miałam rozmowę z moim lekarzem która przebiegła w wesoły sposób otóż...
Mówi do mnie ale włosów to w ciąży nie farbujemy a ja się śmieje ze Panie doktorze co Pan mówi a co ma pieron do wiatraka a on no właśnie bo zna przypadek ze pewna kobieta w Poznaniu zaskarżyla swojego lekarza po tym jak jej ciąża ObumArla ze lekarz nie powiadomił jej o tym ze nie farbuje się włosów prokurator powolal komisje która miała na celu zbadanie tego czy farba miała związek z poronieniem i kobieta sprawę przegrała i musiała lekarzowi zapłacić odszkodowanie za nadszarpnieta reputację.
I mówię dalej do lekarza to teraz paznokci nie będe malować bo to prawie to samo a pytam się go czy mam się kąpać w ogóle bo przecież woda twarda szampon ma chemię żel pod prysznic tez [emoji16] to lekarza opetal śmiech i mówi ma Pani racje teraz wychodzimy na dwór i się wietrzymy [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Także oto się skończyła nasza rozmowa. Także same wiecie. Farbowanie włosów nikomu nie szkodzi... a tym bardziej dziecku. Ja sama farbuje i nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Mówi do mnie ale włosów to w ciąży nie farbujemy a ja się śmieje ze Panie doktorze co Pan mówi a co ma pieron do wiatraka a on no właśnie bo zna przypadek ze pewna kobieta w Poznaniu zaskarżyla swojego lekarza po tym jak jej ciąża ObumArla ze lekarz nie powiadomił jej o tym ze nie farbuje się włosów prokurator powolal komisje która miała na celu zbadanie tego czy farba miała związek z poronieniem i kobieta sprawę przegrała i musiała lekarzowi zapłacić odszkodowanie za nadszarpnieta reputację.
I mówię dalej do lekarza to teraz paznokci nie będe malować bo to prawie to samo a pytam się go czy mam się kąpać w ogóle bo przecież woda twarda szampon ma chemię żel pod prysznic tez [emoji16] to lekarza opetal śmiech i mówi ma Pani racje teraz wychodzimy na dwór i się wietrzymy [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji16]
Także oto się skończyła nasza rozmowa. Także same wiecie. Farbowanie włosów nikomu nie szkodzi... a tym bardziej dziecku. Ja sama farbuje i nie sądzę żeby to miało jakiś wpływ...
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
nieufna
Ale ceny z kosmosu; )
O ooo to ja też jestem po operacji usunięcia tarczycy.
Też biorę 150 eutyhox tyle że u mnie była masakra w 1 trymestrze.
No pamiętam, jak pisałaś. Ja operację miałam 10 lat temu i dopiero trzy lata temu trafiłam na super panią dr.
Iwona jejku j
ak sie zmartwilam serio boze czytajac wyniki nagle to zobaczylam i jak zaczelam czytac w necie wszystkie wiadomosci ze to zakazne to po prostu az mnie glowa rozbolala boje sie terazniczyje zakażenie, czułam,że tak przeczytasz więc Ci capslokiem zaznaczyłam" z wyjątkiem" ...no bo się zaraz do Ciebie przejadę i ..!
reklama
Też tak sądzę Patuśka ...są gorsze rzeczy wokół nas ,nie bez powodu dziecko w macicy i worku owodniowym siedzi ochronę mają nasze dzieciaczki wspaniałą....
Paula Dobro jeśli jesteś pod opieką lekarza bedzie ok ....a jak kiedyś tego nie badali ? i????
Paula Dobro jeśli jesteś pod opieką lekarza bedzie ok ....a jak kiedyś tego nie badali ? i????