Kamcia2810
Fanka BB :)
Mój mąż się śmieje, że u nas będzie odwrotnie...że niby ja będę na niego wściekła jak znowu będzie dziewczynka hehe oczywiście żartujemy sobie bo płeć nie ma znaczenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pytałam już wcześniej, ale mój post zniknął w tłumie innych, w każdym razie już w dużym skrócie - czy możecie polecić jakieś sklepy on-line, gdzie warto zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszków. Są jeszcze przeceny, więc chciałam skorzystać, a na chodzenie po sklepach jakoś nie mam siły ani ochoty.
Super będzie pomicny można tam jeszcze też te tanie apteki umiescicGiulia no chyba mało osób jeszcze kupuje coś dla dzidzi ..no chyba że płeć zna.
Założę temat wyłącznie z linkami do sklepów .
Malinka juz po?
Właśnie co i jak i gdzie z pocztówka???mamy jakąś grupę zamkniętą?
a co z pocztówkami dla Maciusia?
Po porodzie może być jeszcze większy... więc tego nie da sie zaplanować. ..Malinka, oby teraz już było tylko lepiej!
Zielona stokrotka - właśnie dlatego pytam pomijając stanik chodziło mi o to, czy po porodzie rozmiar będzie mniej więcej taki sam jak tuż przed, czy jeszcze się zwiększy znaczaco, czy nie ma reguły.
A wiedzę wykorzystam w odpowiednim czasie
Hehe fuksnelo mu się jak nic....Co do płci to nie jestem do końca przekonana, że to tylko od mężczyzny zależy, bo mój brat zaplanował sobie drugą dziewczynkę i tak wyszło. Podobno zależy to też od cyklu kobiety.
Co nie zmienia rzeczy, że Aga Twój mąż przegiął Każda z nas marzy o zdrowym dziecięciu a płeć? Rozumiem go, że chciał syna, ale zachowanie z lekka nieodpowiedzialne.
Mieszkałas we Wrocławiu?