reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

kopnelooo ale fajnie:) no juz sie doczekac nie moge kopaniaaaaaaaaaa moze mnie kompac i kopac;) mnie wczoraj podbrzusze bolalo ale widocznie wszystko sie tam uklada...
Mnie też podbrzusze boli a szczególnie jak się dotknę.

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka

reklama
dziś w h&m online jest 10 % na ostateczną wyprzedaż i darmowa wysyłka z kodem tylko nie wiem czy nie trzeba się zapisać do newslettera
ja już kupiłam małej dwa opalacze i body ze spodenkami na 56 ze smyka ale too przy okazji bo Martynce zamawiałam
Ostatnio w h&m kupiłam sobie na wyprzedaży dwie pasiaste koszulki ciążowe online teraz czekają na większy brzuszek [emoji12]

Ja na razie typowo ciążowych rzeczy nie mam, zawsze lubiłam luźne swetry i tuniki i te noszę. Jeszcze się mieszczę ;)

dziś w h&m online jest 10 % na ostateczną wyprzedaż i darmowa wysyłka z kodem tylko nie wiem czy nie trzeba się zapisać do newslettera
ja już kupiłam małej dwa opalacze i body ze spodenkami na 56 ze smyka ale too przy okazji bo Martynce zamawiałam
Dzięki !! Własnie kupiłam sobie krótkie spodenki, bo chcemy z mężem leciec gdzieś w marcu a może juz być w Hiszpanii ciepło i body :) Mega dzięki i dostawa gratis. nie trzeba się zapisać do newslettera:)

Ostatnio w h&m kupiłam sobie na wyprzedaży dwie pasiaste koszulki ciążowe online teraz czekają na większy brzuszek [emoji12]
kurcze ja też do karmienia tylko był największy rozmiar ale mówię i tak duża jestem ale przyszły ogromiaste... no cóż bie wszystko musi być obcisłe

reklama
ja nosze na pół luźne, raczej widać brzuch, bo znowu workowatych rzeczy nie lubie. Też bym sobie kupiła ten stanik do karmienia w Lidlu, tylko zastanawiam się jaki rozmiar, teraz noszę B

Do góry