reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Był już wybrany przed ciążą ;P Chociaż mój gin pracuje na borowskiej :) na brochow mam najbliżej, jest dużo nowego i dobrego sprzętu, chociażby tego do ratowania skrajnych wcześniaków. Oddział jest po remoncie. Do tego przekonuje mnie opinia bratowej mojego Szymona. Tej kobiecie nigdy nie dogodzisz, wszystko jest zawsze zle i niewystarczające jak dla niej (generalnie typ kobiety 'boże jak nikt mnie nie docenia a ja jestem taka wspaniała' chociaż jej zachowanie wskazuje odwrotnie, ale opowieści o jej wyczynach to temat na osobny wątek) to jej się tam podobało :)

rozumiem no to rzeczywiście nie dziwie sie , ze liczysz sie z jej zdaniem w tym przypadku- mi tez się podoba ten szpital i póki co nastawiam się na BROCHÓW musze tam jeszcze tylko na spokojnie podjechać:)

Był ktoś w tym Lidlu?
Mnie trochę przerażają te tłumy i grzebanie w tych rzeczach, przepychanki, nie to nie dla mnie.

Zauważyłam, że jak mnie brzuch boli to potem jest większy :p Wczoraj bolał, w nocy też i dziś już większy. Małe się rusza, wczoraj mąż rękę położył to kopnęło :D

kopnelooo ale fajnie:) no juz sie doczekac nie moge kopaniaaaaaaaaaa moze mnie kompac i kopac;) mnie wczoraj podbrzusze bolalo ale widocznie wszystko sie tam uklada...

dziewczyny a jak to jest ze znieczuleniem w szpitalu..dostanie sie normalnie bez problemu czy trzeba zaplacic czy co..bo moja kolezanka mowi ze nie daja tak oo..ze w ciezkich przypadkach daja..
ze niby samemu trzeba zadzwonic do anestezjiologa i poprosic?????????????????????
ale chodzi ci przy porodzie? bo u mnie na porodówce to nie mają swojego anestezjologa i o znieczuleniu nie ma mowy no chyba że cc

reklama
pytałam już wcześniej, ale mój post zniknął w tłumie innych, w każdym razie już w dużym skrócie - czy możecie polecić jakieś sklepy on-line, gdzie warto zaopatrzyć się w ciuszki dla maluszków. Są jeszcze przeceny, więc chciałam skorzystać, a na chodzenie po sklepach jakoś nie mam siły ani ochoty.
dziś w h&m online jest 10 % na ostateczną wyprzedaż i darmowa wysyłka z kodem tylko nie wiem czy nie trzeba się zapisać do newslettera
ja już kupiłam małej dwa opalacze i body ze spodenkami na 56 ze smyka ale too przy okazji bo Martynce zamawiałam

Do góry