reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
dziewczyny a jak to jest ze znieczuleniem w szpitalu..dostanie sie normalnie bez problemu czy trzeba zaplacic czy co..bo moja kolezanka mowi ze nie daja tak oo..ze w ciezkich przypadkach daja..
ze niby samemu trzeba zadzwonic do anestezjiologa i poprosic?????????????????????

Ciekawy temat ponoć coś się zmieniło że teraz trzeba tylko wcześniej powiedzieć ale nie wiem na pewno czy tak jest no i jak to wychodzi potem w praktyce bo rząd może i obiecał ale szpital mógł tego nie dosłyszeć :)

Cześć dziewczyny.

Malinka, kciuki ma Maciusia:*

My dziś mieliśmy ciężką noc, w nocy zadzwoniła siostra męża, że zmarł jej szwagier (nasz dobry kolega) i noc z głosy była, brzuch mnie bolał, ogólnie słabo;(

Kurujcie się chorowitki, bo grypa szaleje i trzeba na siebie uważać.

Maciek zjechał na blok dopiero około 9. Cały czas czekamy, aż się skończy.

Układ Pan-Służąca wydawało mi się, że odszedł dawno do lamusa wraz ze wzrostem aktywności zawodowej kobiet. No bo ewentualnie takie wymagania facet może mieć, jak tylko sam zarabia na dom (i to też mi się nie podoba). Jak oboje zarabiamy, to oboje też ogarniamy dzieci i chałupę.

Ściskamy mocno, matko pamiętam jak Daniela zabierali na oddział, jak drzwi windy się za nim zamknęły a my z mężem zostaliśmy na korytarzu. Staliśmy tace bezradni dobici a to przecież był zwykły zabieg na przepuklinę. A on tak strasznie płakał bo głupi jaś nie zadziałał na niego w ogóle. Bądź dzielna kochana, już nie długo i bedzie przy Tobie.

agnesdem, może zabrzmi to dziwne, ale czy ta kobieta pobierała Ci kiedyś krew? Ja mam tak, że jedna pobierze za pierwszym razem, a inna tylko próbuje kilka razy i nie da rady, woła inną...

reklama
a pijesz wodę rano przed pobieraniem krwi?
dzisiaj wypilam 1,5 szklanki az w szoku bylam, ze pielegniarka mowi no co jest..krew nie idzie..az tak gesta krew pani ma?i zaczela mnie pytac czy jadlam co kolwiek i czy pilam..pwoiedzialm ze tak ze napilam sie 1,5 szklankii zjadlam kanapke z drzemem powiedziala no to dziwne..moze gorszy dzien..ale zobaczymy co wyniki powiedza..wiec zobaczymy wieczorem:(

Do góry