reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Co do zmywania z kanapy ja kiedyś ze skóry ale naturalnej zmyłam zmywaczem do paznokci długopis. Ale róbcie to ostrożnie i jak najmniej zmywacza.

reklama
no to ja tez jestem ciekawa tej sukniiii boho:)cos mi sie wydaje ze bedzie ciekawa:) a mi sie chce tak spac ze zasypiam na biurku w pracy moze nikt nie widzi;)

Ja od tygodnia mam ochote na ptysie, ale boje sie kupić. Ogolnie to od wczoraj wymyslam sobie "menu" na tłusty czwartek. Zaprosilam koleżankę (też w ciąży) i będziemy się obrzerac :D

Malinka :( :( kurka nawet nie wiem co Ci powiedzieć :( sciskam mooocno!

AniaFania, Anulka na bank zaczniemy sie rozpakowywac w polowie czerwca a skończymy gdzies w polowie sierpnia :) :) jak nie wierzycie to popatrzcie na inne miesiące na forum juz na liste rozpakowanych mam ;)

Agnesdem, dziwnyprzypadek ja w pierwszej ciazy bardzo pozno czulam ruchy i nigdy ich nie czulam full mocno, chyba przez duzy brzuch.. w tej ciazy pewnie będzie podobnie :) moja druga ciaza a wyraźnie ruchow jeszcze nie czuje a to 16tc i bodajze 3dzien :)

AniaFania ciesz sie, jeszcze przytyjesz... tak naprawdę to teraz zaczyna się dopiero tycie ;) ja mam narazie plus dwa kg

Nieufna ja z synem +22kg mialam :o po porodzie spadlo 7kg następne 15kg spadalo przez okragly rok ;) ciekawa jestem jak bedzie tym razem.... porownujac to na wadze mam plus 2kg z Maksiem na tym etapie mialam plus 4kg piersi i biodra mniejsze niz w poprzedniej ciazy ale brzuch 2cm wiekszy :o

Co wy tam wiecie o tyciu....
Ja też chciałam coś piec w czwartek ale nie za dużo żeby się właśnie nie objadać i wymyśliłam że zrobię obważanki z serem. I tak pewnie teściowa nas zaopatrzy :)

reklama
@Jolcia_ w rossmannie są takie magiczne gabeczki domola, one mi kiedyś kanapę uratowały i panele od markera ;)

Witam nowe dziewczyny. Łącze się w bólu ze wszystkimi cierpiącymi na migreny i wszelkie chorobska! Mąż już się ze mnie smieje, że mam syndrom hipohondryka :( ciągle coś nie tak, ciągle chora i tak od świat :(

Ją jeszcze ruchów nie czuje, a brzuch już mam taki całkiem spory :( mięśnie po pierwszej ciąży nie doszły do siebie ;)

Do góry