Ja pierwsza corcie urodzilam w 35 tygodniu i dostala 10 punktow w skali apgar i dzisiaj jest 4-letnia piekna dziewczynka ☺
Jak widać na zdjęciu Tez mam synka 4 letniego Tak urodził się w grudniu!!!!!! hehe tylko że 5
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pierwsza corcie urodzilam w 35 tygodniu i dostala 10 punktow w skali apgar i dzisiaj jest 4-letnia piekna dziewczynka ☺
ale mi wibruje w brzuszku cos noooo ciekawe czemu
to mam kolezanke chyba tylko my dwie jestesmy tutaj z UKA ja obecnie mieszkam w UK i strasznie boje sie porodu w Anglii
Czasem się zastanawiam czy to nie będzie czerwiec Daniela urodziłam dokładnie w dzień wyznaczonego terminu Ponoc tylko 5% mam się to zdarza. Byle nie za szybko, choć nic na razie nie wskazuje by cos się działo złego szyjka zachowana twarda i oby tak dalejA dziewczyny nie boicie się ze wcześniej urodzicie?
Na to wygląda Jak Twoja córeczka reaguje na to że zostanie starszą siostrą??Tzn ze mamy podobna historie ☺
Witam!
Witam Dziwnyprzypadek Chyba wpisywałaś i wpisywałaś nicki, a że wszystkie zajęte to wpadłaś na taki pomysł?? Czy inna przyczyna takiego nicku?? Oryginalna, nie powiem
Aga - weź antybiotyk, skoro lekarz przepisał i do tego koniecznie osłonę, w aptece powiedzą Ci, jaką możesz. Zdrowia!
Łubin - witaj!
Julka - zaciskam kciuki!!
Fazerkam - zdrowiej nam i wracaj szybciutko!!!
Margerita - to lipa, trudna decyzja przed Tobą. Do kiedy musisz podjąć decyzję?
Iwonaimaja - ja też jednego dnia cokolowiek poczuję, drugiego nic i się denerwuję, ale to takie początki mogą być. Tylko ja później strasznie nerwowo podchodzę do usg, bo tylko patrzę czy serce bije :/ A gdybym czuła to byłabym już spokojniejsza...
Jak narazie ciagle sie wypytuje kiedy sie urodzi i chce miec braciszka. Wyglada na zadowolona chociaz mysle ze jak juz sie urodzi dziecko dopiero odczujemy prawdziwa zazdrosc i zacznie sie zaznaczanie pozycji .Czasem się zastanawiam czy to nie będzie czerwiec Daniela urodziłam dokładnie w dzień wyznaczonego terminu Ponoc tylko 5% mam się to zdarza. Byle nie za szybko, choć nic na razie nie wskazuje by cos się działo złego szyjka zachowana twarda i oby tak dalej
Na to wygląda Jak Twoja córeczka reaguje na to że zostanie starszą siostrą??