kurcze nie chiałabym chyba mijac codziennie swojego ginekologa na klatce albo w piwnicy schodząc po ziemniaczki. Czy tekst do sąsiada "zajrzyj kiedyś do mnie"lexie &&
gwiazda kupuj cos czuje, ze masz na niego chrapke
co do ginow to moja znajoma pracuje w jednym ze szpitali w krk i przyjmuje tez prywatnie. jak otwierala gabinet to specjalnie ustalala jej recepcjonistka kalendarz tak, zeby pacjentki musialy na nia czekac i bylo opoznienie... ponoc na dobrego lekarza powinno sie dlugo czeka i ciezko go bylo zlapac. takie maja na nas myki ja mam gina 2 pietra nizej schodze 5 minut przed wizyta, pytam ile jeszcze i wracam na nowy termin albo czekam chwilke i wchodze. Rano nie ma opoznien a wieczorem to i 2h
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Gwiazda wrzuć nam fote to pomożemy w wyborze
lexie
Początkująca w BB
Dziękuję za kciuki☺
Gwiazda kupuj jak okazja☺ Żebyś nie załowała☺
Gwiazda kupuj jak okazja☺ Żebyś nie załowała☺
Wyniki będą dopiero za dwa trzy tygodnie. Trochę jak pobranie krwi jeśli chodzi o ból☺ Z tego co czytałam to 99,99% pewności.Lexie i kordy wynik? On daje 100% pewność? Bolesne było? Odpoczywaj [emoji8]
nieufna
lexie, odpoczywaj
Gwiazda, jak Ci się podoba to kupuj
Mój mąż na wieść o ciąży (a staraliśmy się od trzech miesięcy), usiadł i nie mógł uwierzyć i powiedzial, że mu słabo ))
Bardzo długo nie chciał nikomu mówić, żeby nie zapeszyć. Czasem mam wrażenie, że dotrze do niego to wszystko jak urodzę)
Gwiazda, jak Ci się podoba to kupuj
Mój mąż na wieść o ciąży (a staraliśmy się od trzech miesięcy), usiadł i nie mógł uwierzyć i powiedzial, że mu słabo ))
Bardzo długo nie chciał nikomu mówić, żeby nie zapeszyć. Czasem mam wrażenie, że dotrze do niego to wszystko jak urodzę)
MalinowaMarta
Do mojego męża już chyba dotarło [emoji12] i mój raczej chętnie okazuje uczucia i chętnie o nich mówi czasem chyba nawet bardziej niż ja [emoji7] często mnie przytula a ja ostatnio tego nie lubię zbytnio bo mi od razu tlenu brakuje i mowię Mu, że jest za duży i mi cały tlen zabiera [emoji848][emoji12]
madziolina_p
Malinowa mam tak samo
kitty89
Nieufna gratulacje
Lexi trzymam kciuki za wynik
Needi jakbym czytała o swoim test zrobiłam również o 5 rano przed pracą, oczywiście jak zobaczyłam wynik to pobiegłam męża obudzić cała zaplakana a on, czemu płaczesz przecież to dobrze, że jesteś w ciąży, no i później dodał że przecież mówił mi już kilka dni temu, że chyba jestem w ciąży, bo mi piersi bardzo urosły
Lexi trzymam kciuki za wynik
Needi jakbym czytała o swoim test zrobiłam również o 5 rano przed pracą, oczywiście jak zobaczyłam wynik to pobiegłam męża obudzić cała zaplakana a on, czemu płaczesz przecież to dobrze, że jesteś w ciąży, no i później dodał że przecież mówił mi już kilka dni temu, że chyba jestem w ciąży, bo mi piersi bardzo urosły
reklama
MalinowaMarta
To dobrze, że nie jestem sama bo już myślałam, że tylko ja taka teraz nieczuła jestem...Malinowa mam tak samo