reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Needi może jeżeli są brązowe to pewnie się oczyszcza, miałam tak samo jak leżałam w szpitalu z krwakiem i lekarz mówił, że jak brązowe to dobrze bo się oczyszcza.

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Oddam cukrzycę doplace!!! Dziś jestem cały dzień głodna... ryczec mi się chcę! Do tego przeziębienie a co za tym idzie cukier szaleje:( eh... miesiąc na diecie a ja już mam doła :( zjadłabym płatki z mlekiem ;(

JOLCIA powiem Ci ze jestes mega silna kobieta! Na prawde wyobrazam sobie jak to wszystko musi byc dla Ciebie meczace..ale dajesz rade!!!!!SUPER!!!!!!!!!!!

Cześć :)

Agnesdem, przepraszam, że wczoraj już nie dotarłam, ale jak mój mąż wraca to często on siedzi przy laptopie, to ja już się nie pcham. Poczytam Was czasem na komórce, ale nie cierpię przez nią pisać. A potem przyjechała moja siostra, a wieczorem miałam wychodne na pizzę z koleżanką z pracy :)
Madziolina - xlander też jest fajny i też mi się podoba.
Kitty, ale fajnie, gratki! Mnie sen z powiek spędza ( no w sumie to nie, ale tak się mówi :D) ten nasz remont naszego domu. My mamy dół, a góra, zniszczona po Arka rodzicach i tam trzeba zrobić remont, pokoje dla chłopców. Nawet nie chcę o tym myśleć, a ja teraz taka bezużyteczna, bo ani nic nie powynoszę, ani nie poprzesuwam. Nie wyobrażam sobie tego :/
Mendoza, zdrowia! A gdzie Ty mieszkasz, że masz taką piękną zimę? :)
Julka, a kiedy do ginekologa masz? To on zalecił to badanie moczu czy Ty sama zrobiłaś, bo czułaś, że coś nie tak?
Julita, fajnie z tymi badaniami :)
Margerita - a co to za badanie? Z krwi?
Jolcia, bidulko :( Ja mierzyłam aparatem mamy 2 razy. Raz jakąś godzinę po słodyczach i śniadaniu miałam 100, a drugi raz po śniadaniu miałam 93.
Hope - zdrowia!!!
Needi - ja biorę luteinę, ale nic się nie dzieje. Lekarz o niczym takim nie wspominał, że może być, natomiast mówił, że dużo kobiet jest na luteinę dopochwową uczulonych i jakby się coś działo to odstawić. Ale nie wiem co działo? Czy tylko pieczenie, swędzenie czy może właśnie plamienie. Może też jesteś uczulona. Sprawdź to i napisz co Ci powie. Ja już biorę ostatni listek. Luteiny i duphastonu.

My też chcieliśmy małą różnicę wieku, no ale nie zawsze wychodzi jak się chce. Jest dobrze tak jak jest, chociaż nie powiem, by przepadali za sobą, póki co :/ Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni :) Fazerkam ma rację, dużo zależy od charakterków, a u mnie niebo i ziemia, różni i z wyglądu i charakteru!!!!!

WITAJCIE DZIEWCZYNY W PIĄTEK PIĄTECZEK:) wreszcie będzie weekend odpoczynek:) Mam nadzieje, ze słoneczko będzie bo chce isc na spacer :)

co do ŁOSOSIA- dziś będę robić zgodnie z Waszymi wskazówkami do tego ziemniaczki i kiszona kapusta pychotka:)

Jeśli chodzi o pęcherz- to na prawdę świetna jest żurawina sama ja jem dodaje do jogurtu z owocami rano albo pije żurawinę wszystko się ładnie oczyszcza..no i rumianek pije często praktycznie codziennie:)

fajnie mieć ten aparat do słuchania maleństwa- zastanawiam się czy sobie nie kupić..hmmm znając siebie będę go słuchać cały czas;)zaraz sprawdzę na allegro:) a dziś chce sobie kupić getry kolejne ciążowe bo w jednych będę chodzić na fines-aktywna ciąża a w drugich będę chodzić..są super mam je i są mega wygodne:))))

jestem w 13 tygodniu i biorę witaminki które dr mi zlecił wiec biorę folik wiadomo witamina D3-1000 i mama dha:) a Wy coś bierzecie?

a tak wo gole to u Was coś się zmienia w ciąży? U mnie np widzę ze częściej latam do wc częściej mi się chce pic wodę i częściej jestem głodna..zwłaszcza rano mam apetyt jak nie wiem co:)

Cześć dziewczyny. Mam tego krwiaka i przepisali mi luteine dopochwowo 100 mg i w nocy zauważyłam lekką krew i brązowe uplawy. Spakowalam się do szpitala ale zanim przyjechała moja mama do Martyny to całkowicie przestało lecieć. Czytałam że tak może być po tej luteinie i zvracji tego ze nic już nie było widać nie pojechałam na pogotowie ale teraz znowu zauważyłam lekkie brązowe plamienie. Muszę umówić się na popołudnie do mojego gina. Czy któraś z was miała przyjemność przyjmować tak luteine?

Needi ja biorę luteinę dopochwową, poprzednią ciążę też brałam ale właśnie żeby plamień nie było. Ja nie polecam doustnej, bo bardzo długo się rozpuszcza i mnie strasznie po niej mdliło :-(

Lila, my chwilowo w Finlandii i w nocy było -32!!!!! Tyle, że nie ma wiatru.

Dzięki dziewczyny. Jestem umowiona na 19 na wizytę ale babka powiedziała że to może być przez krwiak bo wypływa to na zewnatrz. I że to niby dobrze.

reklama
Hej

Agnesdem, ja mam cały czas zwiększony apetyt i nie wiem czy większy rano czy wieczorem. Do łazienki na siusiu latam tez częściej, szczególnie odczuwam to w nocy. Pije tez więcej ale to może tez mieć ostatnio związek z ujemną temperaturą, Słyszałam, że jak jest mróz to się więcej pije.
Needi, ja bym dawno spanikowała i pojechała na IP przy lekkim plamieniu. Co to luteiny to ja biorę od samego początku, miałam lekkie plamienia w 6,7 tyg, a właściwie to było raczej brudzenie jednorazowe niż plamienie. Teraz jest ok
Mendoza, -32 stopnie???? Szok! Ja już na dwór bym nie wyszła. Kiedyś w Zakopanym jak byłam na Kasprowym Wierchu było -24 i nie dało rady wytrzymać dłużej niż kilka minut
Lila, my chcieliśmy max różnicę trzy lata między Małą (3 lata mam między starszymi dziećmi). Niestety po pierwszym poronieniu w 8 tc w maju 2014 zaczęły się problemy i będzie 5 lat

Witam Resztę Kobietek :-)

Do góry