reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

nieufna- co do płyty hmm ciężko doradzić jak sie nie widzi..może jakaś taka tapeta samoprzylepna w kolorze plyty?

Jesli chodzi o Twoja sprawę no nie ciekawie:( nie dziwie sie , ze nie masz humor do bani- nie mow ze ciaza Cie nie cieszy..to Twoje maleństwo wiem ze moze teraz nie za dobry okres jest dla Ciebie bo i likwidacja stanowiska i ciaza..ale wierze, ze cos sie wydarzy ze sie wszystko poukłada..Mieszkasz w Polsce?

reklama
Lila- no wlasnie tez tak moze byc ze na mroz wlasnie slyszalam, ze tak mowia hmm no to pijemyyyy:)

MalinowaMarta- masz racje to dobry pomysl z tym zatrudnieniem!!!!!!!!!!

jejku a co do zimy to ja przy -32 to nie wychodzilabym z domu...cieple skarpety 3 dresy koce ze 2 herbata z cytryna ciastko np sernik albo szarlotka mmmm i moge przeczekac mroz:) fajnie ze jest snieg ale juz mi brakuje wiosny..sloneczko wszystko budzi sie do zycia..zaczyna wszystko kwitnac zielenic sie mmmm jak juz bedzie wiosna to caly czas bede chodzic na spacerki:)

Nieufna, polepszenia humoru życzę przede wszystkim! Głowa do góry, nic się nie dzieje bez przyczyny. Dobry pomysł z tym zatrudnieniem u rodziny czy znajomych. A kiedy mają Was zwalniać? To nieuniknione? Z szafką nie pomogę, bo pomysłu brak.
Fazerkam - działaj!! Oby ból zatok przeszedł, bo wiem jak to boli :/
Julka, oby z tym moczem się polepszyło. Na wizycie coś Ci ginekolog doradzi. A teraz domowe sposoby. Powinno być lepiej. Zdrówka!

Nie wiem na ile realny bo na prawie pracy się nie znam, ale może któraś z nas co się zna się wypowie i coś doradzi?! Też się nie dziwie, że to Ci może popsuć humor... [emoji45]

nieufna- działaj..popytaj może się coś uda..czego Ci życzę!!!!!!!!!!!!!

noo wiosny juz brakuje ehhh no wyobraźcie sobie idziecie spacerkiem przez park..jest ciepło słoneczko świeci wy w okularkach cisza..spokój...albo juz z wózeczkiem siedzicie sobie w parku maluszek spi smacznie..mmmmmmm

MalinowaMarta, musi zostać jak jest póki co, bo na macierzyńskim jeszcze ZUS będzie płacił nawet po zwolnieniu, ale co potem? Najbardziej mi chodzi o syna, bo akurat za rok chce wyjechać na studia i nie mogę go zawieźć....
agnesdem, niestety mieszkam w Polsce.

Idę na spacer, słońce wyszło,miłego dnia Wam życzę.

hmmmm ja Wam powiem, ze mieszkalam za granica ale niestety nie odnajduje sie tam wiadomo fajne zycie inne lepsze realia zarobki ale zawsze jestes na obcej ziemi..Mimo wszystko wole byc tu tu sie realizowac pracowac..moze i skromniej niz niektorzy za granica ale jestem u siebie. Nawet jak sa jakies wlasnie problemy to mam i tak wieksze prawo tu u siebie nic za granica. No ja mam nadzieje, ze znajdziesz jakies rozwiazanie nieufna i ze sie wszytsko pouklada..

reklama
dzięki dziewczyny, już tyle witaminy c zaaplikowałam, że powinno być ok :D coraz bardziej mnie kregosłup boli od siedzenia w pracy, staram się wstawać co chwilę i przejść, ale jednak to nie to, jak tak dalej będzie to się wykończe :) nieufna rozumiem, ze masz trudną sytuację, ale może akurat samo się coś rozwiąże :) ty mieszkasz w PL? przepraszam bo nie zakodowałam, ale jeżeli tak to weszło rodzicielskie, tzn. bez umowy dostaje się 1000,00 zł miesięcznie po urodzeniu dziecka przez 12 miesięcy, zawsze to coś :)

Do góry