reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
patuska witaj u mnie podobnie dzidzi po walce;) a zaszlas naturalnie czy byłaś po stymulacji czy jakiś zabiegu skoro blizniaki?;)
Dwa lata temu stymulacja bez efektu. Problem był po stronie męża. Długo szukaliśmy przyczyny a klinika dla Nas była to ostateczność. I przez przypadek trafiliśmy do endo i okazało się ze problem tkwi w jego hormonach. Dostał leki i po dwóch miesiącach się udało w sumie przez przypadek bo trochę sobie odpuścilismy te starania żeby psychika odpoczela.

A bliźniaki to lekarz mówił ze to czysty przypadek bo ja sama z siebie co ileś cykli potrafiłam mieć dwa pęcherzyki. Zdazalo się po dwa cykle w roku np. I takim oto sposobem spodziewamy się bliźniąt ☺

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

patuska, witaj i gratulacje :)

Dziewczyny co do plotek w pracy itp. Wiem, jakie to przykre, ale pomyślcie, że zazwyczaj plotkują i gadają ci, którzy mają bardzo słabe własne życie, pełne problemów i gadając o innych nie zwracają uwagi na siebie. Ja nie wiem czy o mnie coś gadali, bo mnie to przestało interesować. Jeśli oni wiedzą, że nas to dotyka to tym większą mają pożywkę. Olać i cieszyć się własnym szczęściem.

U mnie w pracy się dzieje, zmieniają ustawę, łączą nas z innymi firmami i cholera wie co będzie. Wolę o tym nie myśleć, niestety nie mam na to wpływu ;(

Pochwale sie moje pierwsze ubranko kolor uniwersalny bo jeszcze nie wiemy czy to synek czy córeczka
ImageUploadedByForum BabyBoom1453314817.196758.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1453314817.196758.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1453314817.196758.jpg
    95,4 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Dwa lata temu stymulacja bez efektu. Problem był po stronie męża. Długo szukaliśmy przyczyny a klinika dla Nas była to ostateczność. I przez przypadek trafiliśmy do endo i okazało się ze problem tkwi w jego hormonach. Dostał leki i po dwóch miesiącach się udało w sumie przez przypadek bo trochę sobie odpuścilismy te starania żeby psychika odpoczela.

A bliźniaki to lekarz mówił ze to czysty przypadek bo ja sama z siebie co ileś cykli potrafiłam mieć dwa pęcherzyki. Zdazalo się po dwa cykle w roku np. I takim oto sposobem spodziewamy się bliźniąt ☺

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Witaj
I gratulacje podwójnego szczescia:)
Pochwale sie moje pierwsze ubranko kolor uniwersalny bo jeszcze nie wiemy czy to synek czy córeczka Zobacz załącznik 743244
Śliczne
Gdzie kupiłaś ???

Do góry