reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

ja tez przy glukozie zostalam na miejscu, to byla meczarnia dla mnie pomimo tego, ze glukoza byla smakowa i latwa do przelkniecia. dziewczyna obok paluchem w kubku wygrzebywala wszystko. a pozniej sie zaczelo, 2 razy mnie tak zemdlilo, ze juz myslalam, ze zwymiotuje... ciezkie te 2 h sa!

julitta oby jeszcze pare dni i wrocily sily! trzymam kciuki, badz dzielna!

ja ide po Marude, a u nas dzisiaj prazonki, duszonki, pieczonki czy jak to sie tam nazywa :laugh2:

reklama
Cześć dziewczyny chciałabym do was dołączyć z terminem na 8 lipca☺
Mam 20 lat i to moja druga ciąża. Synek ma 16 miesiecy☺ Wczoraj się dowiedziałam że chyba będzie drugi chłopak☺
Czytałam was w sumie od początku☺
Szczerze to bałam się trochę wcześniej do was dołączyć na usg w 11 tygodniu lekarz stwierdził uogólniony obrzęk płodu i skierował nas na usg genetyczne i test pappa do łodzi. Na genetycznych obrzęk od 2 do 5 mm i Nt 5,7. Ale obrzęk był już mniejszy niż na poprzednim usg.. I wróciła moja nadzieja. Wczoraj miałam kolejne usg obrzęk się wchłonął i Nt 2 mm☺ Popłakałam się że szczęścia☺ Test pappa wyszedł nam nieprawidłowy podwyższone bhcg Ale nie to jest w tej chwili najważniejsze.. Czekamy na amniopunkcje 25 stycznia..
Przepraszam że tak o sobie i w dodatku nie za przyjemnego ale chciałabym wam przybliżyć trochę naszą ciążę. Wszystko zmierza w dobrym kierunku:yes:
Witaj:)

Julka89.89 nie mam pojęcia co to sa te nablonki takze niestety nie pomoge

Zielona_stokrotka z marketami nie mam problemu :p tak w Atenach ale na obrzeżach... mozna rzec ze na ostatniej ulicy w Atenach mieszkamy :p samochod pakujemy po przeciwnej stronie ulicy i tam juz nie Ateny. Co do ciepla to pewniem Ci ze teraz sie ochlodzilo ale jeszcze kilka dni temu w ciagu dnia to sama bluza wystarczyla a na werandzie jak wieszalam pranie to i w krotkim rekawku daloby sie wytrzymac w tym roku zreszta w całej Europie ciepla zima jest... teraz zapowiadaja ze ma spasc temperatura i snieg :D ale to dobrze niech pozabija bakterie ;)

Papagena jak zaktualizujesz kompa to daj znac czy wszystko dziala.. ciekawi mnie czy to przez ta aktualizacje...

Lila ja juz raz przez to przeszlam.. stary komputer sie zepsul, nie do naprawy.. zakupilam wtedy dysk.. wymodlilam zeby choc raz się jeszcze wlaczyl, cud sie stal.. udalo mi sie zgrać zdjecia.. ale jak widać czlowiek na błędach sie nie uczy.. do glowy by mi nie przyszlo ze z tym laptopem moze sie cos stac bo on dosc nowy jest i malo uzywany..
A co do Venicee to niestety nic nie wiem... sama czekam z niecierpliwością zeby dala więcej znac co u Niej..

Jak dla mnie glukoza nie była aż tak zła
Ale lepiej zostać na miejscu podobno wiarygodnoejszy wynik na mieszkam zaraz obok szpitala i nie pozwolili mi iść do domu

reklama
Fazerkamm jak nas taksówkarz przewiózł po Pireusie i Atenach to myślałam,że zejde na zawał. Pierwsze co pomyślałam to, że w życiu bym tam na miasto nie wyjechała i na bank bym nie kupiła tam nowego auta bo chyba by mi było szkoda :)

Do góry