reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
zielona nie powiedziałam ze lepsza tylko wg mojego lekarza diagnostyka jest dokladniejsza bo mają dokładniejsze odczynniki... mówiła ze jestem kolejna pacjentka której coś się nie tak wyszło w tym szpitalu... kazała mi powtórzyć wynik w 3 labolatorum

W dodatku ja rok temu miałam operację usunięcia tarczycy i teraz branie leku jest prioryetem bo nie ma innej opcji muszę pilnować by nie zwymiotowac minimum 0,5-1h czasu od polkniecia tabletki.
Od dziś piję siemie lniane ciekawe czy coś pomoże.

Dziewczyny jest osobny wątek o jedzonku zachęcam Was bo tam łatwiej bedzie nam wyłapać pomysły - Madzia narobilas smaka na krewetki ! Beda u mnie tez [emoji106]

W dodatku ja rok temu miałam operację usunięcia tarczycy i teraz branie leku jest prioryetem bo nie ma innej opcji muszę pilnować by nie zwymiotowac minimum 0,5-1h czasu od polkniecia tabletki.
Od dziś piję siemie lniane ciekawe czy coś pomoże.

biedna no...mozna sie tylko domyslec jak sie meczysz- obys szybko wrocila do apetytuuuuu:)

zielona nie powiedziałam ze lepsza tylko wg mojego lekarza diagnostyka jest dokladniejsza bo mają dokładniejsze odczynniki... mówiła ze jestem kolejna pacjentka której coś się nie tak wyszło w tym szpitalu... kazała mi powtórzyć wynik w 3 labolatorum

Sarka2016, ale to troche kosmos, bo przeciez placicie za wszystkie badania, czyz nie ? To wydaje mi sie, ze wszystko powino byc totalnie na tip-top.. A nie dokladac stresu pacjentom...

reklama
Do góry