reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm może się przegrzal. Mój tak właśnie reaguje jak mu za ciepło. Daje mu czas aż ostygnie i smiga dalej :yes:

Sarka ufff ale ulga. Gratuluje :-D

dzis moj maz wzial malego do przedszkola. Tylko otworzyl oczy I juz mowil nie do przedszkola, przedszkole zamkniete, nie lubie, ja juz rece zalamuje. Ile mozna sie przyzwyczajac? wszystkie dzieci chodza ladnie a moj dalej protestuje. A my nerwy tracimy. Co ja robie zle??

reklama
Fazerkamm ja też wczoraj mialam aktualizację i od razu mi się wyłącza, ale za drugim razem zaskakuje. Ja zdjecia i filmiki już zgralam i czekam na kuriera bo odsyłamy do reklamacji (bateria nam padla)
Probowalam kilka razy i sie nie chce wlaczyc :( okrutnie boje sie ze zdjecia poszly sie rypac.... a mialam je przezucic na dysk twardy zewnetrzy, a z lenistwa tego nie zrobilam :(
Fazerkamm może się przegrzal. Mój tak właśnie reaguje jak mu za ciepło. Daje mu czas aż ostygnie i smiga dalej :yes:

Sarka ufff ale ulga. Gratuluje :-D

dzis moj maz wzial malego do przedszkola. Tylko otworzyl oczy I juz mowil nie do przedszkola, przedszkole zamkniete, nie lubie, ja juz rece zalamuje. Ile mozna sie przyzwyczajac? wszystkie dzieci chodza ladnie a moj dalej protestuje. A my nerwy tracimy. Co ja robie zle??
zimniutki laptop jest bo cala noc byl wylaczony...
Synusia masz jeszcze malego to i moze wiecej czasu potrzebuje by polubic przedszkole... jak dlugo juz chodzicie?

Maryńka wspólczuje, moja siostra miała tak samo z siostrzenicą. I zrezygnowali z przedszkola a do zerówki poszła jako 5latek i tam od razu się zaaklimatyzowała i do tej pory uwielbia szkołe. Tylko, że moja siostra miała możliwość zostawić małą w domu.
A mi dziś przyjdzie detektor bo na stronie jest napisane, że przesyłka została wydana kurierowi :D

Tak kamcia pytałam. Po 5 minutach od przyjścia jest juz Oki. Nie placze. Bawi się, śpiewa, ładnie je no jest częścią grupy . Jest w grupie 2-6 i te starsze dzieci sa bardzo pomocne. Podają mu zabawki czy idą z nim do wC. moment pobudki i ubrania go i zaniesienia go w kapciach to gehenna... rece zalamuje:zawstydzona/y:

@papagena, wazne bys miala dobrego lekarza i robili w terminie badania, wiadomo z jednym jest stres a z dwojka napewno podwojny. a ty skad jestes, bo chyba nie pisałas?

@sarka2016, a to pierwsze badanie robilas w szpitalu, tak? i gratulacje, dziewczynka, tez mi sie marzy dziewczynka.

@biapl powodzenia na wizycie,

@fazerkamm, spokojnie, napewno dane da sie odzyskac, nie masz jakiegos znajomego infomratyka, co by przyszedl i zobaczyl co sie dzieje.

@maryńka, a czy on tak mowi tylko w domu, co mowi jak juz jestescie w budynku przedszkola, co mowia panie w przedszkolu, jak sie bawi, zachowuje.
doczytalam, to kewstia czasu. ja bym spytala jeszcze panie, co one sugeruja, maja najwieksze doswiadczenie.

watku sos nie przeczytalam i moze lepiej, stado bab z hormonami, mysle, ze jeszcze wiele przed nami i oby takich klotni jak najmniej.

a dzis sie wyjatkowo wyspalam. brzuch mnie troche pobolewa, ale to pewnie ze stresu przed wizyta. dzis po wizycie chcemy powiedziec Patrykowi, juz cos tam jednym uchem slyszal, ale takiej rozmowy jeszcze nie mielismy. A jak wy, mowicie juz swoim dzieciom.

Fazerkamm ja ostatnio wyłączyłam komputer w trakcie aktualizacji i straciłam wszystko.... zdjęcia filmiki itd. .. ja na Twoim miejscu bym zaczęła na męża ... u nas skończyło się informatykiem

Fazerkamm, właśnie mnie zmotywowałaś do zrzucenia zdjęć na dysk...
Dziewczyny, wiecie czy możemy brać cholinex? Drapie mnie w gardle i mam suchy kaszel :-S

reklama
Do góry