reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hej ! Ja wróciłam właśnie z przedszkola. Młoda urzadzila karczemną awanturę przed wyjściem i już mam nerwy na cały dzień.. bal przebierańców i ciężka noc + poranek...uh!
Przeczytałam wątek SoS, wczorajszą dyskusję i wolę puścić to bokiem. Wyraziłam swoją opinię dawno.

Doris - :*

Sarka2016 - kciuki trzymam.

Biapl - zostań ! Zostań ! Zostań :* jesteśmy grupą wsparcia i niech tak zostanie.

reklama
@sarka2016 - kamień z serca.
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Ja odliczam czas do 19 I, wtedy się dowiem co dalej. Wyszło mi niskie żelazo no i te ketony w moczu. Na prenatalnych się okazało, że maluchy mają jedno łożysko, a to zwiększa ryzyko komplikacji, jakoś nachodzą mnie czasem czarne myśli, no ale dzieciom takie smutny raczej nie pomagają, więc staram się trzymać uśmiechniętą głowę do góry :)

Sarka pewnie wiekszosc z nas by spanikowala tak jak Ty tym bardziej ze Ty masz dokladnir świadomość co to za choroba.

Iwona35 tez mam taka schize z tym jak mnie ktos dotyka i z myciem rak jak wracam z zewnątrz... w autobisie czy metrze jak jade to wole sie ramieniem opierac niz rekoma trzymac :p porobilo mi sie tak przez to iz tu gdzie mieszkam komunikacja miejska jezdza przerozni ludzie...

Biapl ale przecież zadnej kłótni nie bylo ;) zwykla wymiana zdan ;) wyluzuj :* i zostan z nami :)

Iwona35 im częściej czytam Twoje wypowiedzi tym bardziej zaczynam Cie uwielbiac! Uwielbiam ludzi z takim podejściem do zycia :) :)

Juz patrze co sie dzieje na watku sos Mamawiki32.

@biapl
@Zielona_stokrotka
@mamawiki32
@Iwona35
@MalinowaMarta
@nikusiek
@Kamcia2810

Zaloze watek od nowa ale chcialam powiedzieć ze jest mi bardzo przykro iz zakladajac nowy watek takie rzeczy sie w nim wyprawia.. na przyszłość bardzo bym prosila by nie bylo podobnych sytuacji jezeli macie do kogos jakies "ale" piszcie na priv, naprawde w naszym stanie nie sa nam potrzebne takie dyskusje.
Pozdrawiam
Moderator grupy lipiec 2016

A moja Doktor kazała mi dzisiaj powtórzyć wynik jeszcze w innym labolatorium i powiedział ze tak tego nie zostawi... ze ona poda te pierwsze labolatorium będzie skarga... powiedziała ze porostu w szpitalu używają tańszych odczynników niż w diagnostyce (stąd wysokie ceny w diagnostyce)

Cześć dziewczyny!

Dawno tu nie pisałam, mam nadzieję, że wybaczycie :) Choć na szczęście tyle nas, że jedna zagubiona duszyczka nie robi większej różnicy :p Jestem mega zapracowana, bo muszę jakoś się odrobić, a terminy gonią (te, które mają do czynienia z księgowością, pewnie wiedzą).

Witam nowe lipcóweczki :)

Papagena, bliźniaki, ale fajnie :D

Sarka, szczęście, że drugi wynik jest ok.

Co się tyczy ostatnich dyskusji, nie chciałabym, żeby doszło do sytuacji, żebym bała się napisać, że coś mnie dręczy albo mam problem, bo ktoś mi napisze, że i tak ma większy, a mój problem jest nic nie wart. Dlatego nie dziwię się Venicee, że poczuła się urażona. Przepraszam, że jeszcze w tym temacie piszę, ale jestem w miarę na bieżąco, a to mi tak trochę siedzi na sercu cały czas. Ale już nie będę do tego nawiązywała więcej.

Kuzwa :( :( :( cos mi sie z laptopem stalo i nie chce sie wlaczyc :( :( aktualizowal się wczoraj windows, niby bylo wszystko ok a teraz jak wlaczam to po sekundzie sam się wylacza, a zdjęcia malego z 2015 roku mam na kompie :( :( :( ryczec mi sie chce :(

reklama
Fazerkamm ja też wczoraj mialam aktualizację i od razu mi się wyłącza, ale za drugim razem zaskakuje. Ja zdjecia i filmiki już zgralam i czekam na kuriera bo odsyłamy do reklamacji (bateria nam padla)

Do góry