reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dziewczyny, jesteśmy tutaj po to aby się wspierać nie kłócić, aby dzielić się opiniami i doświadczeniami, smutkami i radościami. Przeczytałam dyskusję wczorajszą i dzisiejsza na wątku SOS i uważam, że były niepotrzebne.
Kłócenie się tutaj czy na innym wątku, ubliżanie sobie itd. jest bardzo niesmaczne, tym bardziej że każda z nas jest w ciąży i nikomu stres nie jest potrzebny.
Myślę, że czas zakończyć te ciężkie tematy wraz z dzisiejszym dniem, przestać się droczyć, obrażać. Nie każdy z każdym musi pisać czy być wirtualnym przyjacielem.
Takie jest moje zdanie.
Życzę wszystkim spokojnych snów i do jutra!

Ostatnia edycja:
Witam
ale tutaj gorąco mam nadzieję że od dzisiaj pójdzie wszystko w niepamięć bo przecież forum jest po to żeby się wspierać

ja już na nogach zaraz z Majką do szkoły a na 10.30 do dentysty

reklama
Do góry