reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Madziolina, to kciuki! I Venice, ja też czekam.

My mamy jeszcze do urządzenia sypialnie, na razie tam graciarnia była :) pod koniec stycznia ma nam kanapa do salonu przyjechać i wreszcie przeniesiemy się że spaniem do sypialni, mały chyba na razie z nami, ale też musimy mu kupić "dorosle" łóżko bo łóżeczko będzie dla dzidzi :) i tak samo, jak któraś z Was pisała, jak będzie drugi chłopiec będą razem w pokoju, jak dziewczynka, ża jakiś czas oddamy sypialnie...

Ale wiecie co jest najśmieszniejsze - tak długo mieszkaliśmy w kawalerkę, że teraz i tak wszyscy siedzimy cały czas w kuchnio-salonie a drugi pokój służy jako składowisko zabawek małego głównie :)

reklama
dziewczyny kciuki na wizytach

@Rumpelstyk my mamy zakaz od poczatku ciazy przez krwiaki, moze na kolejnej wizycie dostaniemy zielone swiatlo

Zakazu wspolczuje :( w pierwszej ciąży mieliśmy w 3 trymestrze i strasznie się nameczylismy :(

Rumpelstyk to mamy bardzo podobnie tyle, że my klucze dostajemy 1 lutego. Ale remont możecie już planować, my tak robimy, już zamówiona kuchnia i kafle do łazienki. Liczę, że dzieki temu pójdzie sprawniej. Malinowa, Venicee, Madziolina trzymamy kciuku za wizyty i czekamy na relacje! [emoji110][emoji8]

My kupilismy mieszkanie prawie w pełni umeblowane, musimy dokupić tylko meble dla córki, łóżko do sypialni dla nas, pralke i stół z krzesłami (oczywiście już wszystko wybrane od miesiąca ;) )
Nie możemy jeszcze nic kupować, bo nie mamy gdzie tego skladowac :(
Planujemy odmalowac całe mieszkanie łącznie z kafelkami w aneksie kuchennym i meblami wszystkimi. Naogladalam się metamorfoz za małe pieniądze i mam nadzieję że coś z tego wyjdzie :) niestety koszty około transakcyjne nas trochę przerosly i mało kasy na remont zostało...

Maryńka oby udało się z tym nowym mieszkaniem teraz to już macie z górki jak to już kwestia tak bliskiego czasu. Na pewno nam sie pochwalisz jak już dostaniecie. A osiedle faktycznie super! Nawet nie słyszałam o takich gdzie jest pokój zabaw dla dzieci!

Któraś wczoraj napisała, że w ciąży ją poniosło z kolorami- mnie też!! Ja mam pokój podzielony na dwie części. Pierwsza jest biało czerwona a druga karmelowo brazowa. Klatka schodowa sloneczny żółty a kuchnia slomkowo brzoskwiniowa z meblami w kolorze ciemnego dębu. Ah te hormony

reklama
Do góry