reklama
MalinowaMarta
Fanka BB :)
Nikusiek witamy! I po co te nerwy? Co nabroił? Jak masz ochotę to wyżal się śmiało [emoji12] ale odwiedziny u rodzinki dobrze Ci zrobią i pewnie dobrze pojesz?
MalinowaMarta
Liczymy, że jakoś w marcu - pewnie pod koniec. Już się nie moge doczekać ... Pewnie ten remont sporo bedzie nas kosztował ale bedzie w koncu nam wygodnie [emoji12]
Błękitna_Orchidea
Moja bratowa dała szare ściany, białe meble i dodatki pudrowy róż .. jakoś tak no .. smutno. Teraz wszędzie "modne" cottony, tiulowe pompony, szarości, pudrowość. Jakoś nie moja bajka. Moja córcia ma kolorowo, dziecięco ale nie pstrokato.. I moja bratowa patrzy na mnie jak na dziwaczke się bo jest dziecięca firanka, różowa i zielona ściana, maskotki, żadnego pompona.. cóż :-).
Przede wszystkim musze napisać
venicee główka do góry jutro będzie dobrze! Wszystkie 3mamy kciuki!
Witam tez nowe mamy...
Trochę gorąco się tu robi momentami widzę ...
Kolor ulubiony to turkus i wole jajko
Ja remont skończyłam w wakacje....i tak trochę nie myślałam wtedy o dzidziusiu
... Wyjdzie na to że na wiosnę trzeba będzie nieco zmienic....
venicee główka do góry jutro będzie dobrze! Wszystkie 3mamy kciuki!
Witam tez nowe mamy...
Trochę gorąco się tu robi momentami widzę ...
Kolor ulubiony to turkus i wole jajko
Ja remont skończyłam w wakacje....i tak trochę nie myślałam wtedy o dzidziusiu
... Wyjdzie na to że na wiosnę trzeba będzie nieco zmienic....
Myślę o tym szarym z nadzieją na syna wtedy byłoby neutralnie, Wiki by miała w swojej części różowe dodatki i kropki na ścianie malowane z szablonu, a on w swojej częsci żółte pastelowe. Jak będzie druga córka to mogę pomyśleć o innych kolorach meble są białe wszystkie to może tak ponuro by nie było...
Przymierzamy się do remontu po Wielkanocy czyli jakoś na początku kwietnia.
Podoba mi się Twoja wizja... U mojego synka jest szara ściana a na przeciwko żółta taka mocna i oklejone na biało meble i jest oki
MalinowaMarta
Sara tak nadal w Bydgoszczy. Zmienimy tylko osiedle ale i tak na sąsiednie [emoji12]
Po pierwszego psa pojechaliśmy własnie do schroniska ale tak nas potraktowali...po co my, że nie mają czasu i że na pewno nic co bysmy chcieli i nawet nas nie wpuszczono za bramę. Pózniej kupiliśmy szczeniaczka owczarka niemieckiego.Iwona kolor morski tez spoko! Mamy podobny gust co do kolorów No i obie kochamy psiaki! Ja mam nasza sunie ze schroniska kochamy się już 10 lat!
reklama