Agnesdem mi np oliwka po dluzszym stosowaniu wysuszyla strasznie skórę.. pozniej doczytalam ze faktycznie oliwki wysuszaja skore...
A co do ryb to paluszki rybne raczej bym odradzala.. w Polsce ze świeżymi ciezko takze wszelkiego rodzaju mrozone ryby, jeżeli chodzi o filety rybne to pamiętaj by glazury suzej nie mialy bo to oznacza ze ryba ma więcej chemikali.. aaa oczywiście pangi nie kupuj!
Malinka jak tam u Was?
Zielona_stokrotka witaj
na warzywach i owocach nie ma toksoplazmozy
ta chroba mozna zarazic sie głównie od kotów
I pamiętaj ze im wiecej starasz sie zyc w czystym środowisku tym gorzej dla Ciebie
do wszystkiego trzeba podchodzic z umiarem
Agnesdem a dlaczego niby nie mozna slonego popcornu? Ze wzgledu na sol? W normalnych iloscisch sol nie zaszkodzi
zdrowy rozsadek to podstawa..
Co do jajek to ja dzis na kolacje zjadlam przepyszne jajka po wiedensku
gotowaly sie trzy minuty wiec wszystkie bakterie zostaly zabite wiec nie rozumiem tez dlaczego nie mozna jesc jajek na miekko
Zielona_stokrotka a gdzie mieszkacie? U mnie tez nie ma (mieszkam w Grecji) tu je sie normalnie po porodzie, dopiero jak sie cos zaczyna dziac z dzieckiem to szuka sie przyczyny
i z tego co widze w Polsce polozne tez coraz czesciej mowia by tak robic
Mendoza813 mialam taki porod jak Ty tylko udalo sie sn .... teraz modle sie bym najpierw miala rozwarcie a później skorcze
Papagena witaj
alez faaaaaajnie będziemy mieć lipcowe blizniaki
gratuluję
Kamcia z tego co wiem to nie musisz byc naczczo
Dziewczyny bede robic jutro golabki, zawsze robie takie zbite/zwarte w srodku.. a tym razem mam ochote na takie bardziej mieksze w srodku, ktora takie robi i zdradzi mi tajemnice dlaczego takie wychodza?