Zielona_stokrotka
Fanka BB :)
Jedzonko Ooo, tak My wlasnie zjedlismy obiad, M.gotuje fantastycznie, wiec zjadlam duzo wiecej, niz powinnam... Oj, pekam w szwach!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj ale swietnie, bliźniaki [emoji7][emoji7]Cześć dziewczyny! Jestem w 12t4d, termin na 23 lipca i chętnie dołączę do Was, zwłaszcza, że podczytuję Was od dłuższego już czasu Spodziewamy się bliźniąt - podobno dwaj panowie się szykują, ale to dopiero pierwsze prognozy z dzisiejszych prenatalnych. To moja pierwsza ciąża.
Ja jadłam ostatnio sushi bo tez uwielbiam, ale grillowane i krewetka w temperę.Narobilyscie mi ochoty zaraz zabieram się za leczo, bo chodzi za mną juz parę dni i chyba zrobię tez placki ziemniaczane, któraś mi ochoty narobiła
A co do innego jedzenia to lekarz mi powiedział, żebym nie jadła tylko surowego mięsa, ryb (a ile bym dała, żeby zjeść sushi!!! ;p) i jajek. A z resztą? Korzystać póki mogę Trzeba jeść z głową i umiarem i tyle
Miłego wieczoru kobietki!