reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam sie z "rana". No ładnie smaki mi pobudzacie co nie przeczytam to mi sie chce !!!!!!!

Dzisiaj mam u ginekologa za 2 godziny i juz sie nie moge doczekać.
Wczoraj zaliczyłam kolejne wizyte u dentysty i za tydzien znów ide powiem wam ze tak szarpie mi to portfelem ze czasem mam załamke. Ale moja wina bo trafilam raz na dentyste rzeźnika tak sie panicznie zaczełam bać ze przestałam chodzić a przed ciąża powiedziałam sobie ze zeby wylecze konretnie no i teraz własnie chce dokonczyc co zaczełam do konca drugiego trymestru. Wgl styczeń jest w tym roku strasznie "kasiastym" miesiącem. Codziennie musze jakies wieksze kwoty płacić ze szkoda gadać...

reklama
Malinka dużo zdrowia dla twojego szkraba!!! Napisz koniecznie co tam u Was.
A ja nie mam smaka na nic...nic mnie nie rusza,ani owoce ani gołabki...mogłabym nic nie jeść.....super po prostu
Wszystkim wizytującym powodzenia!

Agnes juz melduje :) mrożone truskawki + jogurt naturalny (najzdrowszy podobno z bakomy) i trochę mleka. Smakuje jak lody jeśli zrobisz z mrożonych truskawek! Mnie niestety po truskawkach bólu brzuch wiec koktajl był dla męża... Ale próbowałam i pyszny...

sluchajcie a z ryb co jecie? Jecie moze takie paluszki rybne? Tak osotatnio sie zastanawialam na taka rybka czy sobie nie zjesc...w sumie jest to smarzone w panierce...hmmm sama nie wiem...
ja ogolnie jem pstraga ale czytalam ze 1 raz w tygodniu to za malo...
Paluszki rybne podobno to średnia jakość ryby... Ja jem śledzika na raz, łososia atlantyckiego uwielbiam wędzonego na świeża bułkę i posypać tymiankiem i pieprzem!

MalinowaMarta superrrr dziekuje dzis jak wroce do domu robie koktajle:) wlasnie slyszalam , ze z truskawkami trzeba uwazac bo maja takie malutkie ziarenka co powoduja bol brzuszka czy to lody czy koktajle. Mnie bol tez jak zjadlam ostatnio lody truskawkowe. Ale mezowi zrobie a sobie zrobie to samo tylko z bananem i kiwi i mangoooooo mniammmmmm

no wlasnie czyli co atlantyckiego mozemy jesc lososia? no do sledzikow sie zrazilam ostatnio cos mi nie weszly i odrzuca mnie ale na lososia to mam smaka ogolnie na ryby no a np mielone?

@olcia9250, & za wizyte. a co do dentysty to w zeszłym roku zostawiliśmy prawie 3 tysiace. wlasnie przez dentyste partacza. i ja i maz mielismy leczonego zeba kanalowo, niestety nie wyczyscil dobrze i zrobila nam sie reemisja, czy jakos tak. wiec trzeba bylo powtorzyc leczenie kanalowe z odbudowa. masakra. ale teraz mamy dobra dentystke, w drugim trymestrze pojde na kontrole. bo dzidzia lubi wamp.
@MalinowaMarta, lososia wedzonego uwielbiam rowniez, szkoda, ze nie mozemy go teraz jesc.
@agnesdem jem rybki sporadycznie, odrzuca mnie na mysl o rybie, zajadam sie za to sledzikami ostatnio

2nn33e3kkfhnbkcp.png

reklama
Malinowa Marta- ale pysznosci!! uwielbam sałatki owocowe... no ale jak większość tego za dużo nie mogę, a mieszać to już w ogóle :(

Agnesdem- ja bardzo dużo ryb jem bo wędlin za bardzo nie lubię, muszę coś jeść więc jem dużo ryb, wędzone, z puszki (wiem, że mało zdrowe ale co tam cukru mi nie podnosi), no i takie z piekarnika lub z parowaru :)

Do góry