reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
rozumiem no to dobrze robisz- trzeba dużo jeść ryb- a ja juz na jutro zaplanowałam obiad pierś z kurczaka w cieście francuskim i szpinakiem:)

2nn33e3kkfhnbkcp.png

Witajcie
Nadrobiłam czytanie, więc mogę popisać teraz z Wami, teściowa robi obiadek więc luzik, dziś kurczak pieczony :-).
Ja mam założonego tego Holtera ciśnieniowego i nie mogę w tym funkcjonować normalnie, bo jak tylko zaczynam coś robić to ciśnienie się nie mierzy. Wychodzi na to, że powinnam leżeć przez te 24 h.

Julka89, ja mam detektor tętna. Uzywam od 11 tc, pierwszy raz udało mi się znaleźć serduszko 10 tyg i 4 dni. Było trudno ale się udało. Teraz znajduję w ciągu kilku sekund
Mam detektor sonoline B, teraz kupiłam taki lepszy, on jest dość drogi ale ja oczywiście kupiłam używany za 155 zł. W poprzedniej ciąży miałam angelsound ale kupiłam go ok 16-17 tyg, sprawdził się, po ciąży go sprzedałam,
Ja polecam jak najbardziej detektor, bez niego ja bym nie mogła funkcjonować normalnie :rofl2:, no ale ja po stratach jestem i straszna panikara kjeśli chodzi o ciążę.

IwonaiMaja, ja używał detektora równiez jak już czułam ruchy, Jak Mała kopała rzadko albo mniej to sprawdzałam serduszko. Praktycznie używałam go do samego porodu.

Hope, myślę, że ciśnienie będzie dobre, ja mam takiego pecha zawsze, że jak coś mi jest i muszę to pokazać to akurat wtedy jest dobrze.

Malinka
, zdrówka dla Małego!!! A duży on ma ten naczyniak?

Margeritta, powodzenia na wizycie! Ja jem codziennie sałatkę owocową z sokiem z połówki cytryny. I strasznie mi smakuje a jest mega kwaśna :-)

Maryńka, ja robiłam gołąbki tylko raz w życiu, bo dla mnie to strasznie czasochłonne i pracochłonne zajęcie. Ja lubię szybkie obiady. Gołąbki ronbi nam moja Mama i teściowa,

Biapl, masz strasznie nieaktualne suwaczki :-)

Mendoza, a jak pasuje Ci klimat w Finlandii?

Gwiazda, Jolcia, Gwiazdazgr, Venice, Dariazgr. i nie wymienione Mamusie witajcie!!!!!

MalinowaMarta
...ja też jem taką sałatkę tylko z sokiem z cytryny

Agnesdem? Nie jesteś jeszcze na L4? Do kiedy będziesz pracować? a czemu nie jeść paluszków rybych?

Olcia920, powodzenia na wizycie! Daj znać po!

hej melduje się w pracy ja właśnie mam godzinna przerwę ;))
Malinka trzymam kciuki za Synka, łącze się w modlitwie <3

co do ryb to polecam bardzo fajny program na yt całą prawda o rybach...
ja jem głównie dorsza bo mój mąż robi bardzo dobrego pieczonego w tymianku i pomidorach koktailowych.

Ja mam cudowna asystentka i przyniosła nam dzisiaj z domu taki zwykły normalny obiad ziemniaki kotlet surówka mniam!!!!! Zresztą ona bardzo dba abym miała pełno jedzenia pod ręką w socjalnym to owoce to warzywa pokrojone i krzyczy jak godzinę dwie nie jem ze ona w ciąży to 30 kg tyla:ppp
hahhaha czasami z mezem się śmiejemy dla kogo ona to szykuje czy dla nas czy dla siebie ;)
jutro mam wolny ranek ;)
widzę ze z Was nieźle kuchareczki bo ciągle coś pichcicie;)))) jutro chyba jak będę w domu to tez coś ugotuje hahhaha bo przy Was wychodzę bardzo blado jako gosposia ;)) ale jedno jest pewne chyba za gołąbki bym się nie brała ;pp ale wczoraj jak wracam to nawet zelnelam na przepis w internecie ale to jednak sporo pracy i pewnie duży balagan w kuchni!!!

reklama
Do góry