reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Hejka jak mija mglista niedziela? U nas nie dość że pada to mgła taga ze sąsiada nie widać.
Wybieracie sie na WOŚP? Dzieje się coś u was? My chyba wybierzemy się na światełko do nieba o 20, choć martwię się czy mały się nie wystraszył. W sylwestra się nie bał ale teraz będzie dłużej i bliżej.

Doris i jak głowa, ciekawe czy to sprawa ciśnienia, czy zmęczenia skąd te bóle. A może zmierz sobie ciśnienie jak czujesz ból. Mam nadzieję że szybko przejdzie. Nienawidzę takich poranków zaczynających się od bólu ehh

Julka powodzenia pomyśl, że tylko dziś i zaliczone :) pamiętam swoje matko jak to dawno było chyba jestem stara :)
"małżeństwa które używają antykoncepcje są mniej szczęśliwe niż te które jej nie używają" no naprawdę też mi kryterium. hehehe

Iwnonaimaja spokojnie kochana skoro to był jednorazowy wyskok, a szkoda nerwów musisz pamiętać o sobie. Wiem że mógł pomyśleć ale myślę że jak wychodził to naprawdę chciał wrócić po tych dwóch godzinach tylko mu nie wyszło :)

Iwona35 no tak a potem jak taka dziewczyna zajdzie to ona jest szykanowana i wyśmiewana w szkole jakby przy tym sama była ehh ta nasza edukacja!!!

Jolcia
piękne :) jak długo robi się takie cudo??

Dobra uciekam gotować obiad Buziaki i do popołudnia

reklama
Margeritta, witaj -Widzę że sporo przeszłaś! Teraz będzie dobrze, musi byc!

Aniafania, mierzyłam ciśnienie zaraz po wstaniu i miałam trochę za wysokie bo 133/90 ale po pół godzinie już maiałam110/65. Ból po tabletce trochę mi przeszedł ale nie tak do końca.

Iwonaimaja, nie denerwuj się, faceci tak mają choć ja w tych kwestiach jestem wyjątkowo nietolerancyjna.

Julka, dobrze, że to koniec już tych nauk. Jakoś dasz radę.

Witam Resztę Dziewcząt.

I jeszcze mam taką informację - w związku z tym, że na naszej facebookowej grupie stworzonej przez Venicee stworzył się straszny bałagan, nie wiadomo kto jest kto, przy postach brakuje przede wszystkim nicków z BB i dołączyły również osoby spoza forum BB, które pod hasłem "lipcówki 2016" znalazły nas na FB, a nie o to nam chodziło i tam miały być tylko dziewczyny stąd to ustaliłyśmy z Venicee, że będziemy sukcesywnie usuwać wszystkie osoby z grupy na FB.
Proszę przesyłać na priv swoje dane z FB wraz z nickiem wg wzoru - FB Anna Kowalska - BB Poziomeczka i te osoby będą od nowa dopisane do grupy na FB. Tylko proszę o cierpliwość, bo nie damy radę zrobić wszystkiego od razu :-)

@aniafrania my podjedziemy do sztabu by wrzucić coś do puszki i może na światełko, ale zobaczymy, bo Patryk ostatnio domator straszny i jak mamy gdzieś wychodzić to marudzi strasznie.
@doris możesz zrobić grupę tajną, której nie da się wyszukać na FB. tak jest zdecydowanie chyba bezpieczniej, bo ja nie chciałabym by część osób dowiedziała się, że dołączam do grupy lipcowe mamy, a gdy grupa nie jest tajna to takie informacje widać.

Margeritta:) Hej witaj super ze do nas dolaczylas :) Trzymam mocno kciuki aby tym razem wszystko skończyło się pięknym zdrowym Happy Endem :)

AniaFania:) u mnie pogoda calkiem fajna :) moj maz wczoraj byl u znajomych gdzie piekli ciasteczka na WOSP :) Nasz przyjaciel jest neonatologiem i zawsze powtarza ze gdyby nie Owsiak to ich szpital nie mialby takiego sprzetu a tak ratuja dzieciaczki juz od 600 gram.... :)))

Julka trzymaj sie i nie zasnij tylko:)) hahah nie chce Cie straszyc ale poradnia jest zdecydowanie gorsza...;p

U mnie dzisiaj dzień lenistwa i obżarstwa :) mój mąż robi dzisiaj chinszczyzne :) a na deser gofry <3
Wiem ze temat juz byl ale jak to jest z truskawkami.. Mam olbrzymia ochote na koktajl z mrozonych truskawek ( mam firmy hortex) mozna czy nie? Chce poprostu zblednderowac z jogurtem i cukrem trzcinowymm i nie wiem czy moge truskawki czy nie? Help.....

No ja też nie wiem czy jest sens na FB, no ale Venicee stworzyła, większość była ZA więc jak teraz póki co robię tam porządek choć cieżko jest.
Jak chcecie to możemy usunąć tą facebookową.

Witajcie nowe lipcoweczki:)

U mnie dziś smetny dzień...pada śnieg z deszczem i jest ponuro.

Nigdzie nie wychodzimy bo ja nie w stanie córka chora....Ale Wosp już w sparlam w czwartek u mojego giną stałą już puszka bo on też się przyłącza...no dziś przyjmuje kobietki a one zamiast jemu wrzucają kwotę za wizytę do puszki.

Właśnie o to też mi chodziło ze ja nie chce się na fb ujawniać ze należę do lipcowej a często jest tak ze tę grupy są widoczne dla innych znajomych.
A aż tak dobrze nie jestem obcykana żeby zablokować coby inni nie widzieli.

Śliczne serdudzka:)
Fajny pomysl:)

Miłej niedzieli.

Iwonaimaja a ja bym Ci radziła dac sobie spokój z ta kłótnia nic takiego sie nie stało, tym bardziej, że mówisz, że nie wychodzi często, wiesz gdzie był - nic strasznego. Szkoda nerwów. A chłopy już tak maja, że jak popija to posiedzą dłużej... Zreszta i nam kobieta czasem się to zdarza a ze teraz pic nie mozemy to marne z nas towarzyszki... My wczoraj tez bylismy u znajomych oni pili ja jedyna trzeźwa i wychodzilismy o 1:30 tez byłam juz zła bo śpiąca ale darowalam sobie nerwy bo to nie na sensu.
Ja rowniez w nocy do 2 rano asystowałam przy imprezie ze znajomymi. Dziwnie tak jak wszyscy piją drinki a ja siedze grzecznie i słucham ich pijackich wywodów :p

reklama
czesc dziewczyny, postanowiłam dołączyć do lipcówek.
To moja 4 ciąża, mam synka 5 letniego, jedno poronienie, jednego Aniołka, o którego bardzo walczyliśmy i dzięki wspaniałym lekarzom i medycynie był z nami najszczęśliwsze pół roku, by niespodziewanie odejść a teraz czwarte małe kochane serduszko, dzięki któremu znów się uśmiecham. Bardzo chce byśmy do tego lipca szczęśliwie dotrwali a potem szczęśliwie wrócili do domu.

termin mam na koniec lipca, ale ze względu na to, że w tej ciąży, wyszedł konflikt serologiczny, ciąża będzie trwała max do 36 tygodnia. Więc zostanę znów mamą na początku lipca. mimo, że nie chciałam o sobie myśleć jako i Lipcówce, to teraz bardzo chcę.
Witaj Margeritta:) Powiedz co oznacza,że wyszedł Wam konflikt serologiczny?

Do góry