reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

miejmy nadzieje ze clexane nam pomoże ... ;) a zreszta cel mamy więc damy rade ja idę na wizytę 18.01 i myślę że to już pora odstawić przynajmniej dupa sto bo jestem juz w 16 tyg wszystkie funkcje przejęło łożysko wiec ten duphaston.. pytanie? ale ginekologiem nie jestem więc niech decyduje moja szefunia od mojej ciazy;)

reklama
MamaWiki to smacznego! Oby Wam smakowały paczki choć na ciepło najlepsze.... A te obiady tam... Wiem cos o tym tez chodziłam tam wciąż z pełnym brzuchem.... A ogolnie juz mam 4 kg na plusie - masakra. Kupiłam sobie juz dzis spodnie ciążowe w h&m ale mam wrażenie ze w nich brzuch wydaje sie większy...

Witam
u mnie wczoraj dzień poza domem skończona kłótnią z mężem a w sumie to kłótnia będzie dzisiaj jak wstanie wczoraj tylko usłyszał że jak stracę dziecko to będzie wyłącznie jego wina ale pewnie nawet tego nie pamięta
kuzyn go wczoraj na pępkowe zaprosił

dzisiaj u mnie kolęda na dodatek Majka ma święcenie świec (do komunii idzie w tym roku)

iwonaimaja to musiało być ostro skoro takie słowa padły. współczuję :(
ja jadę właśnie na nauki dzień 2 i ostatni. W konCu! a dziś żadnego obiadu tylko suchy prowiant do 15 :(

iwonaimaja to musiało być ostro skoro takie słowa padły. współczuję :(
ja jadę właśnie na nauki dzień 2 i ostatni. W konCu! a dziś żadnego obiadu tylko suchy prowiant do 15 :(
może nie było aż tak źle ale wczoraj było strasznie ślisko i musiałam czekać na niego (bałam się sama jechać samochodrm) gdyby nie zapewniał że idzie na 1,5-2h to spakowałabym się i spała u mamy dom obok gdzie on był a tak musiałyśmy czekać a jak zadzwoniłam do niego to stwierdził że mam jechać sama a on wróci autobusem (którego oczywiście już nie miał)
dzisiaj zapewne idziemy same z Majką do kościoła
normalnie bym nie była zła bo on naprawdę nigdzie nie wychodzi ale można to było w inny sposób zorganizować do domu musialam wrócić bo psa nie miałyśmy z soba

Dzień Dobry
A ja się obudziłam z tak wielkim bólem głowy, że musiałam od razu wziąć pół tabletki paracetamolu. I leżę i czekam aż mi przejdzie. Mam nadzieję, że ten mój ból głowy nie przeszkadza dzidzi

Iwonaimaja a ja bym Ci radziła dac sobie spokój z ta kłótnia nic takiego sie nie stało, tym bardziej, że mówisz, że nie wychodzi często, wiesz gdzie był - nic strasznego. Szkoda nerwów. A chłopy już tak maja, że jak popija to posiedzą dłużej... Zreszta i nam kobieta czasem się to zdarza a ze teraz pic nie mozemy to marne z nas towarzyszki... My wczoraj tez bylismy u znajomych oni pili ja jedyna trzeźwa i wychodzilismy o 1:30 tez byłam juz zła bo śpiąca ale darowalam sobie nerwy bo to nie na sensu.

Karolina pewnie lekarz ma racje ze warto poczekac.. ja wierze w to ze przyjdzie czas iz szczesliwie donosisz ciaze ;) zycze Tobie tego z calego serducha!!

Malinka1984 u mnie zalezy od dnia ale normalnie to za slodycze daje sie pokroic ;)

Jolcia_ dziekuje dzis juz lepiej.. w koncu minely 72h.. masakra tak długo to mnie jeszcze nie trzymalo...

Iwonaimaja wspolczuje bolu glowy! Oby szybko przeszlo!!!

Mendoza813 gratuluję udanej wizyty :)

Sarka2016 tez moge pomazyc o poczkach.. ale dlatego ze nie ma u mnie takich jak w PL...

Dariazgr witaj :) zapraszam do zapisania sie do lipcowej listy :) dane wyślij mi na priv. :)

Witam sie niedzielne :)
Zycze spokojnej, przyjemnej niedzieli :)

reklama
czesc dziewczyny, postanowiłam dołączyć do lipcówek.
To moja 4 ciąża, mam synka 5 letniego, jedno poronienie, jednego Aniołka, o którego bardzo walczyliśmy i dzięki wspaniałym lekarzom i medycynie był z nami najszczęśliwsze pół roku, by niespodziewanie odejść a teraz czwarte małe kochane serduszko, dzięki któremu znów się uśmiecham. Bardzo chce byśmy do tego lipca szczęśliwie dotrwali a potem szczęśliwie wrócili do domu.

termin mam na koniec lipca, ale ze względu na to, że w tej ciąży, wyszedł konflikt serologiczny, ciąża będzie trwała max do 36 tygodnia. Więc zostanę znów mamą na początku lipca. mimo, że nie chciałam o sobie myśleć jako i Lipcówce, to teraz bardzo chcę.

Do góry