reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Dariazgr witam wsród nas! Pewnie, że nie za późno. Ten wątek jest pt. Pogaduchy piszemy tu codziennie co u nas, są tez w naszych lipcówkach inne watki dotyczące innych spraw Np wizyt lekarskich, naszych brzuszków itd - przejrzyj sobie. Napisz też nam na początek coś o sobie - jest też wątek pt przedstawiamy się i tam możesz przeczytać skrót o większości z nas.

reklama
MalinowaMarta dziekuje za odpowiedz. W skrócie o mnie mam 27 lat, mieszkam z mężem w Londynie. Staraliśmy sie o dzidziusia juz od ponad roku i jestesmy teraz przeszczęśliwi :) interesuje sie psychologia a w wolnych chwilach szydelkuje. Duzo wiecej o mnie dowiecie sie pewnie z czasem :) moje początkowe tygodnie ciazy były całkiem spokojne. Zero mdłości, za to wszystko w koło śmierdziało i wciaz smierdzi :p mialam dwie duże migreny ale poza tym zero niedogodności :) bardzo sie ciesze, ze dołączyłam do waszego grona bo za granica mam tylko jedna znajoma ktora była w ciazy a czuje, ze potrzebuje "pobyć" w pobliżu mamusiek ktore myślą teraz o podobnych sprawach :)

Witajcie :)
Ale się cieszę bo w dalszym ciągu czuję się lepiej :)

Witam Nowa Mamusie :) Daria lubisz szydełko, super ja też :) ja dziergam bransoletki z koralików toho ;)

Sarka- przecież mając własną dg można iść na l-4.

Jolcia widziLam takie bransoletki, wygladaja pieknie aLe dla mnie to czarna magia :)
Nie chce narazie zapeszyć ani nic ale juz sie zastanawiam kiedy moge zaczac jakis kocyk dla maleństwa :)

Daria to bardzo proste;) dla mnie magia
są czapki, kocyki i inne tym podobne ;)

Dziewczyny mam pytanie czy cierpna Wam dłonie? Ja czasami mam tak ze w ogole nie czuję dloni :(

reklama
Do góry