reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Julka..jedz dużo kanapek z czosnkiem, mi to pomogło najbardziej i piłam gotowaną wodę z imbirem i miodem. Żadne syropy tak nie leczą jak ten zestaw.

Co do serów to można spokojnie jeść, bo w PL raczej się nie spotyka produktów z mleka niepasteryzowanego. Wszystkie sery pleśniowe, które jadłam dotychczas są z mleka pasteryzowanego. Chyba że ktoś takiego oryginalnego śmierdziela z Francji przywiezie to tego bym nie jadła :-)

reklama
Byliśmy dzisiaj u zbója... jutro sprawdzę te pączki na 100%
ImageUploadedByForum BabyBoom1452282863.661925.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452282863.661925.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452282863.661925.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 296
mendoza813 super wiadomość!!!! udanego wieczorku bo teraz możesz odetchnąć spokojnie!!!!

Ale paczki ja tylko mogę pomarzyć niestety w Polsce jest problem jak jest się na BG wiec ja mogę jedynie żyć marzeniem ze takie coś zjem.... ahhhh a tak bym chciała ja z koleji zjadam się kremem z kinder bueno <3

reklama
Mendoza super cieszę się . Odnośnie rb to mam takie samo zdanie, że niektóre komentarze zalatują fanatyzmem. Ale ja też sporo się nauczyłam i nadal się uczę ale staram się tak jak piszesz wypośrodkować wszystko tym bardziej że każde dziecko jest inne i praktyka często swoje, a życie swoje. ...

Malinko ja tez kiedyś należałam do jej pierwszej grupy kp potem faktycznie przestały mi się pokazywać posty ale znalazłam znów tą grupę. Wyszukałam ją w wyszukiwarce.

MalinowaMarta tytułów jest sporo. Ja Ci powiem jakie ja mam i mogę polecić. Mam i przeczytałam dwie książki w tym temacie" Dziecko z bliska " Agnieszki Stein i " Jak mówić żeby dzieci nas słuchały i jak sluchac aby dzieci do nas mówiły"

Do góry