reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Julka..jedz dużo kanapek z czosnkiem, mi to pomogło najbardziej i piłam gotowaną wodę z imbirem i miodem. Żadne syropy tak nie leczą jak ten zestaw.

Co do serów to można spokojnie jeść, bo w PL raczej się nie spotyka produktów z mleka niepasteryzowanego. Wszystkie sery pleśniowe, które jadłam dotychczas są z mleka pasteryzowanego. Chyba że ktoś takiego oryginalnego śmierdziela z Francji przywiezie to tego bym nie jadła :-)

reklama
Byliśmy dzisiaj u zbója... jutro sprawdzę te pączki na 100%
ImageUploadedByForum BabyBoom1452282863.661925.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1452282863.661925.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1452282863.661925.jpg
    56,9 KB · Wyświetleń: 301
mendoza813 super wiadomość!!!! udanego wieczorku bo teraz możesz odetchnąć spokojnie!!!!

Ale paczki ja tylko mogę pomarzyć niestety w Polsce jest problem jak jest się na BG wiec ja mogę jedynie żyć marzeniem ze takie coś zjem.... ahhhh a tak bym chciała ja z koleji zjadam się kremem z kinder bueno <3

reklama
Mendoza super cieszę się . Odnośnie rb to mam takie samo zdanie, że niektóre komentarze zalatują fanatyzmem. Ale ja też sporo się nauczyłam i nadal się uczę ale staram się tak jak piszesz wypośrodkować wszystko tym bardziej że każde dziecko jest inne i praktyka często swoje, a życie swoje. ...

Malinko ja tez kiedyś należałam do jej pierwszej grupy kp potem faktycznie przestały mi się pokazywać posty ale znalazłam znów tą grupę. Wyszukałam ją w wyszukiwarce.

MalinowaMarta tytułów jest sporo. Ja Ci powiem jakie ja mam i mogę polecić. Mam i przeczytałam dwie książki w tym temacie" Dziecko z bliska " Agnieszki Stein i " Jak mówić żeby dzieci nas słuchały i jak sluchac aby dzieci do nas mówiły"

Do góry