reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Mendoza, a właśnie wiesz, co się stało z grupą karmienie piersią? Bo ja też tam należałam i w pewnym momencie zauważyłam, że przestały mi się wyświetlać ich posty...

Lila, jak masz z mleka pasteryzowanego to ok. Tylko rzadko piszą tak na opakowaniach.

Hej dziewczynki, byłam dzisiaj na pierwszej wizycie po poronieniu... wszystko ładnie się wygoilo Ale lekarz powiedział że zaleca się odczekać 3 cykle, że nie warto ryzykowac. Jak już kiedys będę miała pozytywny test to mam się zgłosić od razu do niego i dostane luteine na podtrzymanie. W sumie jestem spokojniejsza, trochę mi smutno ze musze jeszcze tyle czekac, ale nie chce sobie później pluc w brodę gdybym za wczesnie zaszła w ciążę.
po tej wizycie wszystko do mnie wrocilo, cała drogę do pracy leciały mi łzy. W poczekalni same panie w ciąży, może rzeczywiście ten czas pozwoli mi pogodzić się z tym co się stało. Jeszcze tylko 2 cykle i do roboty :)

Mendoza, a właśnie wiesz, co się stało z grupą karmienie piersią? Bo ja też tam należałam i w pewnym momencie zauważyłam, że przestały mi się wyświetlać ich posty...

Malinka, nie mam bladego pojęcia. Grupa zniknęła mi z dnia na dzień. Nie wiem czy to dlatego, że się nie udzielałam tylko czytałam posty :-(
Próbowałam potem ją wyszukać, ale nic z tego. Może jest tajna.

Tez oglądałam ten film zaraz jaj zaszłam w ciążę ;) mnie gardło dalej lekko boli, zaraz idziemy ze znajomymi do knajpy. musze gdzieś wyjść w końcu bo oszaleje

Spadam, bo muszę ogarnąć chatę, inaczej się zeschizuję!!!

Chciałam dodać tam fotę, ale za duża. Kiedyś nagminnie zmniejszałam i potrafiłam to robić, ale teraz już nie pamiętam. Może ktoś podpowie, jak zmniejszyć, w Paint to się robiło?? Potem popróbuję. Miłego dzionka, wpadnę potem na ciasto :)

w paint`cie jest taka opcja zmień rozmiar lub ctr+w :)

reklama
Ja w Zakopanem ale niestety mąż od wczoraj jakaś jelitówka, myśleliśmy, że po MC się przytruł ale dzisiaj Wiki też ma biegunkę. Na szczęście udało się jakoś zaliczyć dwa spacery. Zobaczymy co będzie jutro...

Do góry