reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

no śliczny film Venice odpocznij...zjedz może jakieś owoce musisz jakoś się wspomagać witaminkami.

Ja zaraz zmykam do domciuuuuu w koncuuu piatekkkk!!!!!!!!!!! Kochane miłego wieczorku może tu później zajrzę jeszcze:):*

reklama
11cm z nogami to ok! Ale nie mierzy sie dzieci z nogami bo maja podkurczone zazwyczaj i wynik tak czy siak wychodzi malo miarodajny.. wiec spoko nie nakrecajcie sie..

Ja błagam o pomoc :( :( :( taka mnie migrena wczoraj dopadla ze nie daje juz rady :( dzis to juz w ogole masakra :( nie jestem w stanie funkcjonowac a tu starszak w domu... mam ochote strzelic sobie w leb :( :(

Fazer - lepiej łyknąć dwa apapy i ieć spokój niż się tak męczyć. Mnie doktor mówił, że Twój ból i stres z tym związany bardziej dziecku szkodzi niż tabletka

Kasiulka dziękuję :* zadzwoniłam teraz do meza zeby mi kupil depon (bo tu on jest na paracetamolu) i oby zdarzył sie cud bo w leb sobie strzele :( :(
W ciazy z Maksiem mialam raz taki bol glowy, wtedy jeszcze nie wiedzialam ze to migrenowe... niestety po ciazy zostalo, a w tej wrocilo z podwójna sila :/ :/ lekarz mowil tersz ze to od hormonów i niestety nic z tym zrobic nie moge :/

Fazerkam - :(
Agnes, w wolnej chwili obejrzę :)
Madzia, no co Ty!! Też Ci się kładzie?? Mi z Mikim się kładł, bałam się, że coś może nie tak, bo koty to na miejsca chore, ale teraz wiem, że się kładą, bo czują, a nie że chore, bo Miki zdrów jak ryba. Mi też się kładzie hehe.
Doris, MalinowaMarta - dzięki :) :)

Fazerkam - :(
Agnes, w wolnej chwili obejrzę :)
Madzia, no co Ty!! Też Ci się kładzie?? Mi z Mikim się kładł, bałam się, że coś może nie tak, bo koty to na miejsca chore, ale teraz wiem, że się kładą, bo czują, a nie że chore, bo Miki zdrów jak ryba. Mi też się kładzie hehe.
Doris, MalinowaMarta - dzięki :) :)
Ja mam dwa koty i też ciągle kładą mi się na brzuchu :)

Hope rb to jakaś konkretna książka?
MalinowaMarta, nie znam konkretnie tytułów, ale jest ich sporo. Jest taka grupa na fb Rodzicielstwo bliskości i tam można dowiedzieć się o zasadach i książkach. Mi się ogólnie też podoba rb, ale jak czasem czytam niektóre wypowiedzi, to mnie przerażają fanatyzmem. Ale podobnie było na grupie o karmieniu piersią. Dużo się nauczyłam, ale ja nie jestem taka zasadnicza w swoich poglądach..

reklama
Do góry