reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
To nie wszyscy należą do grupy? :-(

Ooo, właśnie weszłam na grupę, mam się tam dopisać czy już tam jestem dopisana?
juz Cię dopisałam.... kazdego trzeba recznie dodac kto chce byc w tej grupie.. nie dodawalam wszystkich automatycznie bo jest duzo osob ktore istnieja na liscie ale nie udzielaja sie na forum i nie wiem czy takim osoba chcecie sie pokazywac :)

Ja też się pogubiłam :D A może by założyć grupę tajną na Fb -bo pewno korzystacie??? Co wy na to?
Doris jak fajnie że ok u Ciebie ! zawsze to lepiej sprawdzić ...

Z doświadczenia wiem, że o wiele lepiej funkcjonuje FB :p przynajmniej z moich obserwacji. Mnie to forum np. Wkurza bo telefon, mój, nie jest kompatybilny z tym forum, mimo aplikacji. z przeglądarki kiepsko. A laptopa odpalam raz na rok.
Jestem w takiej grupie z lutowek 2013 na FB, tajna, niewidoczna dla znajomych i dużo więcej dziewczyny się odzywają.
Ale to tylko moje spostrzeżenie.
Ja tu żadnej grupy nie widzę i nie mogę się dodać :(

nie uciekajcie stad na fb bo ja nie mam :-(

fakt jest taki ze nie widać tej grupy na telefonie ale jak wejdzie się w link to już jest ok. Pierwsza Buzka się już pokazała :-)

Fazerkamm a może załóż nowy temat zwykły jak moda, wizyty itp i wklej w niego ten link, będzie to super ułatwienie.

Błekitna to racje ja tez jestem na takiej grupie z poprzedniej ciazy tylko wiesz co? jezeli przeniesiemy sie na fb to tutaj juz teraz to forum umrze i nikt tu nie bedzie zagladal, a jednak tutaj pozniej o wiele wiele latwiej cos znalezc, poczytac, powspominac niz na takiej grupie na fb dlatego ja bede walczyc jak lwica by nas tutaj zatrzymac ;)

nie uciekajcie stad na fb bo ja nie mam :-(

fakt jest taki ze nie widać tej grupy na telefonie ale jak wejdzie się w link to już jest ok. Pierwsza Buzka się już pokazała :-)

Fazerkamm a może załóż nowy temat zwykły jak moda, wizyty itp i wklej w niego ten link, będzie to super ułatwienie.

wkleje link do naszej listy lipcowej ok??? zeby tam byl widoczny caly czas :)

reklama
Do góry