Olcia ja miałam potężne migreny. Łącznie z wymiotami światłowstretem etc. Brałam dwa razy dziennie regularnie divascan a w przypadku kiedy tylko zaczynało boleć Apo-Napro. To są leki tylko na receptę. Musiałam wykluczyć z diety wszystko co zawierało glutaminianin sodu i mocno ograniczyć sól.Pomogło.Jak pomoc w mega ostrej migrenie? Mąż ma dzień w dzień a już 2 lata miał spokój teraz znowu 2 miesiące wycięte z życiorysu. Nie umiem mu pomoc a on chodzi po ścianach
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
ja mam na 3 lipca
Gwiazda_237
Fanka BB :)
Olcia a miał kiedyś mąż problem z kręgami szyjnymi? Mi zawsze pomagał zastrzyk z peralginy jechałam do poradni całodobowej i dostawałam ; (
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
olciak - tak na już, to zastrzyk. Każdemu pomaga co innego.... ja miałam ciągi 2 tygodniowe..... mijało i znów. Żarłam Ketonal forte. Wymiotowałam z bólu..... u mnie pomogło zdiagnozowanie problemow z kręgosłupem. Nie mogę podnosić głowy do góry, muszę odpowiednio ułożyć się o snu....Ba! Staram się mało schylać głową - nie naciągać szyi w żadną stronę. Miałam badane przepływy i są drożne, ale straszliwie kręte. Przytykają się, blokują dopływ krwi do mózgu i stąd bóle. Teraz boli mnie 3 dni, 3 noce, ledwo śpię, jem czy mówię ale 3 dni to nie 14 no i są rzadsze. I biorę słabsze leki, już nie ketonal.
Do tego nerwy, w niczym nie pomagają.
Na całe szczęście mija mi to w ciąży Choć pamiętam po urodzeniu najstarszej córki pierwszy atak przypłaciłam rzygankiem, omdleniem i tak dalej.
Zdrzemnęłam się w dzień i teraz siedzę oglądając durne filmy...........
Witam nowe Lipcówki :-)
Stoktotka - przeczytałam na innym wątku - co się stało z twoim drugim synkiem???
Do tego nerwy, w niczym nie pomagają.
Na całe szczęście mija mi to w ciąży Choć pamiętam po urodzeniu najstarszej córki pierwszy atak przypłaciłam rzygankiem, omdleniem i tak dalej.
Zdrzemnęłam się w dzień i teraz siedzę oglądając durne filmy...........
Witam nowe Lipcówki :-)
Stoktotka - przeczytałam na innym wątku - co się stało z twoim drugim synkiem???
Ostatnia edycja:
Hej, u mnie kilka dni temu skonczyla sie pierwsza miesiaczka........ hmm o dziwo baaaaaardzo sie cieszylismy z niej z mezem. Najlepsz jest to, ze 18 grudnia mialam wizyte u gin na ktora czekalam od poronienia i akurat tego dnia dostalam okresu. Ale teraz 8 stycznia mam znowu wizyte u niego, mam nadzieje ze powie ze wszystko sie dobrze wygoilo i jednak skroci nam troszke czas do nastepego starania. Bardzo bym chciala byc znowu w ciazy, ale boje sie ze strach, ktory pewnie bedzie mi towarzyszyl, stlumi moje szczescie moja radosc. Chcialabym sie cieszyc z ciazy a nie bac sie po kazdym ukluciu. ehhh a Ty aob jak sie czujesz? Kiedy wznawiasz starania?Hej wczesną pora jeszcze a ja jak stara baba leże już grzecznie w łóżku i zamierzam zaraz spać korzystam, że mąż śpi dziś z młodym, a ja w drugim pokoju w spokoju mogę się wyspac
Wzięło mnie dziś na sentymenty i ogladalam zdjęcia w ciąży i zaraz po porodzie... Ehh zazdroszcze Wam tak troszkę ale mam dobra wiadomość! Jestem już po pierwszym okresie, czyli chyba jest w porządku jutro dzwonie umówić się na wizytę żeby potwierdzić czy się dobrze zagoilo
Klarolina a jak u Ciebie sytuacja?
Pojadlyscie sobie dziewczyny czy jeszcze któraś ma mdłości?
Venice dalej krawisz?
Przepraszam, że nie czytam postow :*
Klarolina bądź dobrej myśli! chyba cie myslami przywołałam Trzymam kciuki za Ciebie także !
Witam Stoktotkę bo z Doris już rozmawiałam w innym wątku
6dni....czekania....tyle że za tydz. bedę już po usg....
Dzis oglądałam ciuchy w C&A ..kicha...w H&M warto bo spodnie za 40zł są ...ale za wcześnie na takie zakupy....
Dzis oglądałam ciuchy w C&A ..kicha...w H&M warto bo spodnie za 40zł są ...ale za wcześnie na takie zakupy....
Dziekuje, to bardzo mile Ja tez czesto o Tobie mysle.... mam nadzieje ze po wizycie bedziesz miala dla nas same dobre wiesci i piekne zdjecia Juz za duzo stresu jak na jedna osobe i to kobietke w ciazy.Klarolina bądź dobrej myśli! chyba cie myslami przywołałam Trzymam kciuki za Ciebie także !
fazerkamm
Fanka BB :)
Ewelinka zrobie go na dniach, przez swieta czasu nie było... siostra w środę wyjeżdża także będę mieć duuzo czasu..
Dornia bedzie dobrze! !!!
Doris witam na kiedy termin? Napisz mi na priv dane do lipcowej listy jak chcesz
Lila dokładnie chyba tesciowa zapomniała ze jestem w ciazy i nie powinnam sie denerwowac, nie pamiętam czy pisalam wczesniej.. maz juz zapowiedzial ze powie tesciowej jak na mnie wplywa i ze przez nia boli mnie brzuch.. a z synkiem dziekuje ze pytasz.. na moje oko lepiej, mniej kaszle, chrypa delikatna, goraczka znikla.. jutro jedzie na kontrole to zobaczymy jak osluchowo jest..
Venice zdrowka dla synka!!
Doris teraz doczytałam ze juz znasz plec gratulacje
.madziolina_p zdrowka dla synka!! Ehhhh taki okres ze dzieci nam choruja
Ewelinka ja smarowalam wazelina i tez nic nie mialam, liczę na to ze i tym razem rozstępy się u mnie nie pojawia
Gwiazdka ja prenatalne mialam robione przez brzuch ale mam nieodparte wrażenie ze tym razem lekarz zrobi mi dopochwowo (inny lekarz bedzie mi robil to badanie)
Stoktotka witaj Zapraszam do wpisania soe na lipcowa liste ktora znajdziesz w innym watku
Klarolina będzie dobrze, trzeba w to wierzyc!
Dornia bedzie dobrze! !!!
Doris witam na kiedy termin? Napisz mi na priv dane do lipcowej listy jak chcesz
Lila dokładnie chyba tesciowa zapomniała ze jestem w ciazy i nie powinnam sie denerwowac, nie pamiętam czy pisalam wczesniej.. maz juz zapowiedzial ze powie tesciowej jak na mnie wplywa i ze przez nia boli mnie brzuch.. a z synkiem dziekuje ze pytasz.. na moje oko lepiej, mniej kaszle, chrypa delikatna, goraczka znikla.. jutro jedzie na kontrole to zobaczymy jak osluchowo jest..
Venice zdrowka dla synka!!
Doris teraz doczytałam ze juz znasz plec gratulacje
.madziolina_p zdrowka dla synka!! Ehhhh taki okres ze dzieci nam choruja
Ewelinka ja smarowalam wazelina i tez nic nie mialam, liczę na to ze i tym razem rozstępy się u mnie nie pojawia
Gwiazdka ja prenatalne mialam robione przez brzuch ale mam nieodparte wrażenie ze tym razem lekarz zrobi mi dopochwowo (inny lekarz bedzie mi robil to badanie)
Stoktotka witaj Zapraszam do wpisania soe na lipcowa liste ktora znajdziesz w innym watku
Klarolina będzie dobrze, trzeba w to wierzyc!
reklama