reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Stoktotka przykre...okropne co musiałaś przezyć .....tulę !
Fazerka nie dziękuję....fajnie że Twój zdrowieje ,choroby nerwy generują niestety....Teściową masz wredną babę taka prawda....egoistka, myśli tylko o sobie !
Kasiulka leż odpoczywaj :D bedzie dobrze kochana !
Idę spać....choć ciężko bedzie jak z Mikim pospałam po południu.....

reklama
Stokrotka współczuję!

Witam nowe mamusie. Współczuję migrenowych pprzygód. ... u mnie teściowa. Dobra kobieta pomocna ale NADGORLIWA. Dzisiaj 2 h mylą łazienkę, wozek, dywan wszystko po mnie poprawia, jak tylko mam inne zdanie to foch. Mam wyrzuty sumienia ze mnie wkurza ze wiele dziewczyn ma złe wredne no ale ja nie potrafie, cała się trzęse. .. i jeszcze się zaproponowała do uwaga uwaga 8 stycznia. Wyląduje w psychiatryku. .. właśnie się obudzilam idę do WC sprawdzam i znowu mi poleciało brunatne, stare. Ja się zastrzele :hmm:

Witam dzisiaj prenatalne nie śpię już od godziny

Witam nowe dziewczyny

Myślałam że już mdlosci minęły to wczoraj zaliczyłam wymioty wieczorem

Na migrene neurolog i tabletki u mnie też bóle głowy były przez kręgosłup na szczęście minęło ostatnio miałam chyba rok temu

Witam nowe dziewczyny. Kobitki każda która doświadczyła poronienia, straty dzidziusia to zawsze będzie w strachu. Ja sprawdzam codziennie czy piersi bola, podobno to dobry znak. Ja mam prenatalne po 11.01 wiec jeszcze trochę czekania...

No właśnie, choć ja w pierwszej szczęśliwej ciąży nie miałam żadnych. W 8 tyg polecielisny na 2 tyg na kanary, dużo chodzenia,różne warunki,nie przejmowalam sie, że falę walą mi w brzuch i ciazanksiazkowa więc nie ma reguły.

Madziolina to widzę, że nie tylko ja tak sprawdzam piersi.
Stoktotka witaj, współczuję Twojej straty, też mam wcześniaka ale my mieliśmy więcej szczęścia.
Wczoraj poszłam z mamą połazić po galerii handlowej i wiecie co oglądałam... śpioszki,beciki,pieluszki itd co dziwniejsze brałam pod uwagę tylko dla chłopców. Czyżby moja intuicja coś chciała mi podpowiedzieć :)

reklama
Hej :)

Witam nowe dziewczyny Doris i Stokrotkę i Iwonkę :-) :)

Doris
gratuluję córci :yes:

Stokrotka bardzo mi przykro, że tyle musiałaś przejść. Teraz wszystko będzie dobrze, zobaczysz nie ma innej opcji .

Kkasiulka ja też mama dwóch córeczek również marzę o synku, ale z drugiej trochę się boję, ze nie ogarnę chłopaka bo to nie moja bajka, nie znam się na tych wszystkich stulejkach itp.:-) :), więc będę się cieszyć z każdej opcji :-) :). Choć jeśli będzie córcia to wiem, że mój mąż nie będzie miał łatwo z 4 babami :-D.

IwonaiMaja trzymamy mocno kciuki

Ja w robocie, mdłości nie do końca jeszcze przeszły. Zwłaszcza na głodniaka dokuczają, ale jest lepiej :tak:.

Do góry