reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Kabinka stoi yupiii ! ale ciekawe kto ten bajzel posprząta? ;/
Jak dziś też brzuchol mam że hoho....ale wzdęcia mam kurde ;/
Dziś jakieś wizytki były? meldowac się kobitki !

reklama
Lila tak, to moje szczęście na zdjęciu :biggrin2:

Na prenatalnych nie trzeba być na czczo.

Venice zagoń dzieciaki i męża do pracy, a sama nadzoruj.

taaaa...prawie sama wszystko posprzatałam ;/ szkoda słów po prostu...teraz magnez i leżenie ,jutro też....
Jutro chyba kilka z nas do lekarza pędzi???

Witam
tak się przejęłam tym myciem okien że ok 2 w nocy się obudziłam nie mogłam zasnąć i z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolał więc to jedno okno zostawię może męża zagonię ale to już po świętach bo on do wigilii pracuje

Venicee super że masz już kabinę a z tym sprzątaniem no tak to już jest że nikt za nas nic nie zrobi

ja jak zagadałam u mojej mamy że kuzyna żonie przyszła jej mama umyć okna to od siostry usłyszałam że ona już na końcówce ciąży więc wiedziałam że na ich pomoc nie mam co liczyć

dzisiaj już chyba pierwsze prenatalne

Witajcie,

Całą noc wiało, teraz też huczy na dworze potwornie..... Aż moje starsze dziecię się przebudziło i spała z nami. A ja źle sypiam....budzę się po kilka razy, a wiecie jak sie człowek obraca w nocy, niby staram się delikarnie, ale czuję kłucia. Oczy już mam podkrążone :-( Aż małż zauważył.....eehhh.....

A dziś mnie dodatkowo brzuch boli, ciągnie.....taki jest ciężki :-(

Venice - dobrze, że już po wszystkim ;-) Teraz odpoczywaj :-)

Lila - oj, ja tę ciążę też najciężej znoszę.... dwie poprzednie były...hm...lajtowe.... Starość mówisz? :p Bardzo możliwe.....

Cieszę się z Wami z Waszych urlopów. Ja miałam pracować do 23.12 i potem 2 dni po świętach, no ale nie prauję wogóle ;-) A M. będzie miał urlop od 24.12 do 11 stycznia :-)

Piękne macie choinki :-) :-) My wczoraj kupiliśmy, w domu rozłożyliśmy i .... jest krzywa. Jak diabli. No a od strony stołu to jest okropna. Tę postawię przed wejściem a muszę kupić nową..... :p

Witajcie ;) niektóre dziewczyny pomału kończą 1szy trymestr, ale wam dobrze, nie mogę się tego doczekać żeby już go skończyć, może w końcu poczuje się bezpieczniej ;) u nas dziś słońce, ale też wieje od rana, pogoda bardzo świąteczna się zapowiada ;)

Całą noc wiało, teraz też huczy na dworze potwornie..... Aż moje starsze dziecię się przebudziło i spała z nami. A ja źle sypiam....budzę się po kilka razy, a wiecie jak sie człowek obraca w nocy, niby staram się delikarnie, ale czuję kłucia. Oczy już mam podkrążone :-( Aż małż zauważył.....eehhh.....

ja też nie mogę spać zasypiam w miarę szybko ale budzę się w środku nocy i później zasnąć nie mogę
i nasza też do mnie przylazła jak mąż do pracy wychodził tj o 4

Cześć dziewczyny, przepraszam za ciszę ostatnio, ale miałam ciężki tydzień. Najpierw mega długa podróż - kilkanaście godzin w samochodzie plus trzy na promie. Odchorowałam to porządnie. Potem już w domu szczepienie pierworodnego i chociaż obyło się bez gorączki to coś wyjątkowo marudny i jojczący jest.
No i wczoraj w końcu wizyta :-) no i widziałam serduszko.. Ale żeby nie było za łatwo, to lekarce popsuło się usg w gabinecie i musiałam jeszcze godzinę czekać żeby zwolnił się inny i żebyśmy tam mogły podejrzeć pasożytka..
A na koniec strasznie mnie zestresowała laska w kadrach u mnie w pracy, bo podobno nie mogę zrezygnować z reszty rodzicielskiego i iść na zwolnienie ciążowe. A to duża różnica między 60% a 100% pensji i bardzo liczyłam na tą kasę. Ma się dowiedzieć w zusie, ale nie jestem dobrej myśli :-(
Zazdroszczę usg przed świętami :-) może będziecie wiedzieć, kto tam sobie pomieszkuje :-D

reklama
Mendoza ja normalnie z rodzicielskiego przeszlam na l4 wiec nie wiem jaki twoja kadrowa ma z tym problem. Teraz z wychowawczego na l4 tez nie mialam problemu.

Blekitna powodzenia na wizycie :)

Kkasiulka ja tez obudziłam się z bólem brzucha, każdy ruch czuję :( A moje dziecko od tygodnia przychodzi do nas kolo północy spać

Do góry