reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Boze jak ja czekam az wroca mi sily...
Czy tylko ja nie jestem wstanie nawet do wc iść
Jezu aż nie wierzę że tak źle znoszę ciaze...
A tak bardzo kocham dzieci ze ze 4 bym mogła mieć ale nie z takimi predyspozycjami
Dla mnie świat mogkoby nie być nic nie zrobię bo siły nie mam
Tylko leżę....

Liczę ze na Wielkanoc będę w lepszej formie bo kocham swieta wielkanocne...

reklama
Julita, przytulam! Też jestem do niczego, może nie tak, jak Ty, bo coś tam zrobię, ale z wielkim wysiłkiem, a tak to też leżę. Niby mnie mdli, niby nie, jeść chcę, a nie chcę, brzuchol mi wywaliło, nie wiem, ale bardziej chyba od żarcia, cycki raz bolą okropnie, innym razem mniej, jestem śpiąca, zmęczona, do niczego. Ale cieszę się z tych objawów, dobrze, że są, choć to moja pierwsza ciąża, w której czuję się tak źle. No chyba, że to starość...

Pozazdroscilam wam choinek i sama dzisiaj ubrałam. Szkoda, że na zdjęciu tak kiepsko wygląda.

Załączniki

• 1450709946667.jpg
    1450709946667.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 74
Pozazdroscilam wam choinek i sama dzisiaj ubrałam. Szkoda, że na zdjęciu tak kiepsko wygląda.
śliczna

ja na szczęście nie mam dużo okien bo trzy a jedno mi zostało do tego mam bardzo łatwy dostęp do nich więc nie musiałam aż tak mocno rąk podnosić ;)
mam nadzieję że wszystko ok z moją dzidzią

u mnie coraz mniej objawów chciałabym żeby dzidzia już kopała

Dziewczyny czy do badan prenatalnych trzeba byc na czczo? bo jutro z ranca o 7,45 mam i zapomniałam zapytac czy trzeba byc na czczo czy nie?:)

Dziewczyny czy do badan prenatalnych trzeba byc na czczo? bo jutro z ranca o 7,45 mam i zapomniałam zapytac czy trzeba byc na czczo czy nie?:)
raczej nie bo ja te co mialam pierwsze ustalone miałam mieć na 19.20 raczej nie wytrzymałabym bez jedzenia
to jest badanie usg tylko jak masz z testem Papa (nie wiem jak się pisze) to masz dodatkowo pobieraną krew

Ja ostatio czytałam, że można myć okna tylko bez szaleństw tzn. po jednym na dzień. A rąk do góry za bardzo nie można podnosić ponieważ naciągamy mieście brzucha które powodują skurcze.

reklama
witajcie ;) ja dziś dokupilam resztę prezentów łącznie ze slodkosciami wiec mam z glowy, jeszcze tylko zapakować j święto ;) ciesze się bo szczerze to nie lubię kupować prezentów... zawsze boje się ze komuś się nie spodobają..
i jeszcze tylko 2 dni pracy a później 5 dni wolnego :) :) mię mogę się doczekać ! a mi dziś znowu tak brzuch wywaliło ze jeszcze trochę i go nie ukryje w pracy..

Do góry