reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

dziękuję dziewczyny za wsparcie ;* agnesdem idę do rodzinnego jak mi da zgodę to ok a jak nie to pójdę prywatnie do gina; ( wszystko mi już jedno byle jutro mi ząb wyrwa ; ( i na święta spokój

reklama
Cześć dziewczyny!
Jolcia już raz dałaś radę, moja przyjaciółka też miała dwukrotnie cukrzycę ciążową. Widziałam jak sie męczy:(
Mnie cały weekend brdzo bolal brzuch, chyba od nadmiaru sprzątania i chodzenia ogólnie, dzisiaj też mimo, że siedzę spokojnie w pracy to mnie mocno kłuje:p Słabo.
Ja mam USG genetyczne w niedzielę poświętach czyli za 6 dni i też sram po gaciach.

Gwiazda od razu rwać? a nie lepiej zatruć?Ja mam dentystę z głowy po połowy lutego ufff...
Hope zabiegana kobieto -kiedy ty odpoczniesz?
Agnes kawa ...ale ci dobrze...Mnie totalnie odrzuciło od kawy.
Remont wre u mnie ....jest szansa że dziś będzie po sprawie yupiiii -oby !

Hej dziewczyny. Cały weekend mnie nie było, dużo pracy, ale od dziś będę mieć wolne (o ile moja ginka da mi L4) :biggrin2: Za godzinkę mam wizytę i już przebieram nogami, ponad miesiąc nie widziałam Fasolki. Gwiazda mnie ostatnio ósemka strasznie bolała, całą noc nie spałam a później leczyłam się Dentoseptem i pomogło po 2 dniach przestało boleć i teraz mam już spokój, tyle że nie była zepsuta, u Ciebie pewnie tak łatwo nie przejdzie ale warto i tak sobie płukać

reklama
Gwiazda współczuję.

Dornia, a bierzesz jakieś witaminy?

Venicee oby skończyli przed wigilią, bo jeszcze zdążysz trochę ogarnąć i nie będzie Ci się nosić po mieszkaniu.

Jolcia serdecznie współczuję. Chyba jeszcze nie słyszałam o tak ciężko przechodzonej ciąży.

Małymi brzuchami się nie przejmujcie, bo widoczne zaczynają być dopiero od około 17 tygodnia.

Też za mną kawa chodzi, ale Młody właśnie śpi i boję się że go hałas ekspresu obudzi.

Ja mam prenatalne w środę rano. Z Julkiem miałam dokładnie w tym samym terminie i już było widać siusiaka. Ciekawe jak będzie tym razem.

Jolcia serdecznie współczuję. Chyba jeszcze nie słyszałam o tak ciężko przechodzonej ciąży.

Do góry