reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Karolina ja tez mam liczne bakterie i lekarz mi mowil zebym jak narazie pila duzo wody i zobaczymy co dalej ale tez mowil ze to duzo kobiet ma
Venicee oo tak z pewnością malo mnie będzie, z pewnością przrd snem bede sie tylko odzywać.... poltora roku siostry nie widzialam takze odliczam godziny do przyjazdu!
Na co jest ten urosept? Bez recepty?
Te co maja kupkowe problemy bierzecie zelazlo?
Venicee oo tak z pewnością malo mnie będzie, z pewnością przrd snem bede sie tylko odzywać.... poltora roku siostry nie widzialam takze odliczam godziny do przyjazdu!
Na co jest ten urosept? Bez recepty?
Te co maja kupkowe problemy bierzecie zelazlo?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
To co lekarz daje też nie pomaga.nie no 2 tygodnie to za duzooooo to na pewno bylabym juz u lekarza jak Ty sie musisz meczyc- ja juz po 2 dniach to stresa mam i robie wszytsko zeby jednak poszlo...dzialaj i daj znac.
fazerkamm
Agnesdem a czemu malzy nie wolno? Hyh u mnie nie sa zakazane, miod tez nie jest zakazany, a wresz przeciwnie mowia zeby jesc takie inne smaki by dziecko się do nich przyzwyczajalo i pozniej nie będzie mialo problemow z probowaniem roznych smakow.
Fazerka no koniecznie zaglądaj tutaj
A próbowałyście pić -wodę przegotowaną /może być ostudzona/ z sokiem z cytryny ,na mnie to działało .
Urosept jest na stany zapalne dróg moczowych...Ja przy ciazy z bliźniakami jadłam to garściami ...z 6 tabl.dziennie ...
A próbowałyście pić -wodę przegotowaną /może być ostudzona/ z sokiem z cytryny ,na mnie to działało .
Urosept jest na stany zapalne dróg moczowych...Ja przy ciazy z bliźniakami jadłam to garściami ...z 6 tabl.dziennie ...
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
Witajcie,
niby czytam na bieżąco, ale tyle naprodukowałyscie, że już nie wiem co komu miałam odpisać.... Jest funkcja 'cytuj'? Pomagała ;-)
Karolina - uważaj z zieloną herbatą, w ciąży nie powinno się jej za dużo pić. Ma bardzo dużo antyokydantów, to nie jest teraz wskazane, żeby je teraz uwalniać. Jak nie możesz pić wody samej, to tak jak pisałaś - z cytryną, z pomarańczą, limonką, trochę świeżej mięty..... Picie jest ważne włąśnie żeby filtrowac organizm - u Ciebie brak filtracji, stąd bakterie.
Agnes pisała, żeby nie pić malinowej - taka zwyczajną można, nie można z liści malin, bo wywołuje skurcze.
Ja dziś byłam na badaniach - załamka.... :-( dokładnie 300zł
niby czytam na bieżąco, ale tyle naprodukowałyscie, że już nie wiem co komu miałam odpisać.... Jest funkcja 'cytuj'? Pomagała ;-)
Karolina - uważaj z zieloną herbatą, w ciąży nie powinno się jej za dużo pić. Ma bardzo dużo antyokydantów, to nie jest teraz wskazane, żeby je teraz uwalniać. Jak nie możesz pić wody samej, to tak jak pisałaś - z cytryną, z pomarańczą, limonką, trochę świeżej mięty..... Picie jest ważne włąśnie żeby filtrowac organizm - u Ciebie brak filtracji, stąd bakterie.
Agnes pisała, żeby nie pić malinowej - taka zwyczajną można, nie można z liści malin, bo wywołuje skurcze.
Ja dziś byłam na badaniach - załamka.... :-( dokładnie 300zł
reklama
Gwiazda_237
Hej dziewczyny czytam tak wyeywkowo i piszecie o badaniach ja dostałam od giną kiedy jakie mam zrobić wiec teraz idę tylko i robie nic więcej trzymajcie się