reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

U mnie chyba też Sylwester na spokojnie w domku, myślałam nawet żeby gdzieś wyjść bo to może być ostatnia taka szansa, ale mój z pracy wróci dopiero ok 21, 22 więc ciężko było by się jeszcze gdzieś wybrać :huh:

reklama
Nie poddajee sie .. ciagle cos probuje ... :/ czytalam o czopkach ale chyba nie chce tak drastycznie ... no jak do 2 dni sie nie uda to bede zmuszona ..
kochana 2 tygodnie?:o lecdo lekarza albo do apteki. ..

nie no 2 tygodnie to za duzooooo to na pewno bylabym juz u lekarza jak Ty sie musisz meczyc- ja juz po 2 dniach to stresa mam i robie wszytsko zeby jednak poszlo...dzialaj i daj znac.

Karolina ja tez mam liczne bakterie i lekarz mi mowil zebym jak narazie pila duzo wody i zobaczymy co dalej :) ale tez mowil ze to duzo kobiet ma :)

Venicee oo tak z pewnością malo mnie będzie, z pewnością przrd snem bede sie tylko odzywać.... poltora roku siostry nie widzialam takze odliczam godziny do przyjazdu!

Na co jest ten urosept? Bez recepty?

Te co maja kupkowe problemy bierzecie zelazlo?

Fazerkamm a pytasz bo zelazo zatrzymuje?
Ja wlasnie caly czas bralam sam kwas foliowy ale ze wlosy garsciami mi zaczely wypadac ... zaczelam brac witaminy i jest tam i zelazo .
.

Agnesdem a czemu malzy nie wolno? Hyh u mnie nie sa zakazane, miod tez nie jest zakazany, a wresz przeciwnie mowia zeby jesc takie inne smaki by dziecko się do nich przyzwyczajalo i pozniej nie będzie mialo problemow z probowaniem roznych smakow.

Fazerka no koniecznie zaglądaj tutaj :D
A próbowałyście pić -wodę przegotowaną /może być ostudzona/ z sokiem z cytryny ,na mnie to działało .
Urosept jest na stany zapalne dróg moczowych...Ja przy ciazy z bliźniakami jadłam to garściami ...z 6 tabl.dziennie ...

Witajcie,

niby czytam na bieżąco, ale tyle naprodukowałyscie, że już nie wiem co komu miałam odpisać.... Jest funkcja 'cytuj'? Pomagała ;-)

Karolina - uważaj z zieloną herbatą, w ciąży nie powinno się jej za dużo pić. Ma bardzo dużo antyokydantów, to nie jest teraz wskazane, żeby je teraz uwalniać. Jak nie możesz pić wody samej, to tak jak pisałaś - z cytryną, z pomarańczą, limonką, trochę świeżej mięty..... Picie jest ważne włąśnie żeby filtrowac organizm - u Ciebie brak filtracji, stąd bakterie.

Agnes pisała, żeby nie pić malinowej - taka zwyczajną można, nie można z liści malin, bo wywołuje skurcze.

Ja dziś byłam na badaniach - załamka.... :-( dokładnie 300zł

reklama
Hej dziewczyny ;) czytam tak wyeywkowo ;) i piszecie o badaniach ja dostałam od giną kiedy jakie mam zrobić ;) wiec teraz idę tylko i robie nic więcej ;) trzymajcie się ;)

Do góry