reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja już po, ręka mnie boli bo dużo badań i dużo krwi potrzebne było. Jeszcze 107 zl zaplacilam za te nie refundowane grrr. Jadę do pracy, myślałam że to szybciej pójdzie i nie zglaszalam, że się spóźnię...

Iwona, cukier bleeee, nie wspominam go dobrze...

witam ze śniadaniem....Mam wrażenie że mdłości mnie opuściły...oby...
Kasiulka czyli od dziś luz co? Dużo juz nas na l4 jest?
Ewjaa super wiadomości :D
PannaMigotka no jakies pocieszenie mam :D heheh zamiast 3 lat...2 :p
Madziolina ja mam podobną sytuację w pracy ,ledwo co wróciłam z wychowawczego a tu takie coś...wstyd przed pracodawcą,do tego musiałam mieć l4 od razu...ale co zrobić ?
Fazerka z 14 :) a miałam być z lutego 80 ....nie wyszło mojej mamie heheh Z czasem widzi się plusy z narodzin pod koniec roku...
Malinka kochana głowa do góry ! Może ciąża da ci większe siły :d normalne że masz obawy...nie matrw się na zapas !
Gwiazda hej...mówisz że już zakupy ciuszkowe?
W sumie co do brzucha mieszcze się normalnie w ciuchy ..ale w podbrzuszu ciaśniej,reszta bez zmian...Myslę nad dresowymi-super są na allegro :D
Kitty kazda ma wątpliwości....a moim zdaniem Nigdy ! nie ma dobrego czasu na dziecko,zawsze znajdzie sie tysiąc argumentów przeciw..... u mnie tylko takie argumenty teraz,....
Anulka jejuu tak późno wracasz ? okropność ....oby szybko zleciało do tego 21...i wolne
Powodzenia na badanich-i dobrych wyników Wam życze ...

Cześć dziewczyny:)
Jeśli chodzi o L4, ja pewnie będę pracowała jak długo się da. Z jednej strony muszę ze względu na charakter pracy, a z drugiej strony nie chciałabym siedzieć w domu, bo raz, że stadne zwierzę ze mnie, a dwa, że pewnie znając mnie, to bym sie utuczyła:)
Co do ubrań to głównie noszę sukienki, więc póki co nie mam jakoś specjalnie problemu z niewygodą, ale zamówiłam sobie na zapas już 3 kiecki rozmiar większe i dzisiaj jadę je odebrać:)
Badań jeszcze nie robiłam chociaż moja mama jest lekarzme ogólnym i ma swoją przychodnie, ale jak to mowią szewc bez butów chodzi. Idę 16-tego, bo mam wtedy dzień wolny:)

Za jakiś czas ..jesli bedzie ok...takie gatki sobie zakupie...
wogóle na dresy co stawiam ...leginsów nie lubie bo mała jestem i śmiesznie wyglądam ...
e13c1524ea8003b8.jpg

spodnie-dresowe1.jpg

reklama
Madzia mnie dziś w nocy obudził taki strasznie kujący bół po lewej stronie, ale to po tym jak podczas snu gwałtonie zmieniłam pozycje, przestraszyłam się.

Do góry